Zakjes en pakjes maar dan in het echt

by Anouk

Mijn lievelingseten was vroeger Lasagnette van Knorr. Niet zelfgemaakt door mijn moeder, maar uit een zakje. Mijn moeder hield er niet van, natuurlijk was het wel makkelijk maar ze kookte liever écht. Met pure (het liefst uit eigen groentetuin) producten. Maar ik was een kind van deze tijd, dus verzot op suiker en zout en kaas. Kaas hou ik nog steeds van, maar de zakjes smaken me niet meer…

image

Ik kook al heel lang niet meer uit pakjes en zakjes. Zo heb ik zelf Kip Tandoori, Lasagne en Beef Teriyaki gemaakt. Anders dan uit een zakje maar even (al dan niet) lekker(der).

Nu vraag ik me af of jullie ook sommige gerechten van Knorr of eigen merk uit een zakje lekker vinden. Welk pakje/zakje zou ik om toveren tot een Groentje Gezond-proof gerecht?

Laat het weten in de comments of op de Favebookpagina.

Misschien ook iets voor jou?

3 comments

Jenn 25 augustus 2014 - 13:32

Ik ben gek op de burrito’s. Maar die maak ik ook zonder het pakje tegenwoordig.

Reply
Emily 25 augustus 2014 - 15:11

Kip siam! Met cashewnoten, zo lekker! Ook van Knorr.

Reply
Saskia 27 augustus 2014 - 13:48

Beef chimichurri is superlekker, maar zelf aardappelrijst maken is echt poepwerk XD

Reply

Geef een reactie