Win een week gratis sporten bij SportCity! (afgelopen)

by Anouk

Tijdens mijn sportoholic maand (elke dag sporten!) ben ik op zoek gegaan naar manieren om mensen enthousiast te maken over bewegen. Zelf ben ik in ieder geval heel enthousiast geworden want het sporten had absoluut resultaat. Wil jij ook graag zweten in de sportschool? Lees dan even verder ;).

 

In samenwerking met SportCity mag ik maar liefst 10  weekpassen verloten t.w.v. 35 Euro! In te wisselen in een van de 18 vestigingen.

image

Hoe doe je mee?

Met de volgende drie stappen kun je meedoen met deze winactie:

 

1. Like Groentje Gezond op Facebook

2. Like SportCity op Facebook

3. Schrijf hieronder een reactie dat je meedoet, ‘Ik doe mee’, is voldoende maar een originele reactie waarom jij wil winnen is natuurlijk leuker.

 

Let op!

Ik verloot 1 pas per persoon.

 

Je kan meedoen tot en met 11 augustus.

De kaarten zijn geldig t/m 30 september 2014

 

Dinsdag 12 augustus maak ik de 10 winnaars bekend. Zorg dat je een geldig email adres opgeeft als je hieronder een reactie plaatst, anders kan ik je niet mailen voor je adres en kan de kaart niet verstuurd worden! Geef ook je volledige of anders je voornaam + eerste letter van je achternaam op bij je reactie. (Bijvoorbeeld Anouk Vriezen, of Anouk V. ) je naam verschijnt namelijk op 12 augustus op de blog zodat je kan zien dat je gewonnen hebt.

 

De winnaars zijn inmiddels gemaild dus meedoen kan niet meer.

Misschien ook iets voor jou?

10 comments

Thessa 6 augustus 2014 - 14:35

Ik zag net je oproep op FB en wat onwijs jammer dat de actie niet echt aanslaat. Heb je al geprobeerd je actie te promoten bij de FB pagina’s van winacties enzo? Ik wil iig graag meedoen, dus bijdeze:

Ik doe mee 😉

Groetjes, Thessa

Reply
Anouk Vriezen 6 augustus 2014 - 15:07

Ah Thessa wat top! Leuk dat je meedoet. Ik vond het zo leuk dat ik deze actie mocht doen! Maar wie weet 😉 Hij loopt nog een week. Vergeet niet de Facebookpagina’s te liken om mee te doen. Liefs Anouk

Reply
Celine 6 augustus 2014 - 21:42

Hey Anouk!

Ik zag ook je berichtje op facebook, haha! Ik doe ook mee natuurlijk. Hartstikke leuk en een vestiging in de buurt is top! Ik kan het wel gebruiken, er moeten een aantal kilootjes af haha! Dus hierbij doe ik ook graag mee.

Liefs,

Celien

Reply
Anouk Vriezen 6 augustus 2014 - 22:37

Helemaal goed! Bedankt voor het meedoen 😀 Vergeet niet Groentje Gezond en SportCity te liken 😉

Reply
Kelly 7 augustus 2014 - 01:34

Anouk super leuk idee!!
Ik doe ook mee!!!

Reply
Amanda 7 augustus 2014 - 13:24

Heb de actie eventjes gedeeld op de FB pagina van KiDDoWz! 🙂

Reply
Anouk Vriezen 7 augustus 2014 - 13:37

Ik zag het Amanda! Super bedankt voor het delen.

Reply
Koen- 10 augustus 2014 - 16:00

Leuk artikel en leuke blog. Ik snap zeker dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wat dat betreft is internet handig maar tegelijkertijd verwarrend door alle informatie.

Leuk dat je door middel van je actie anderen aan het sporten probeert te krijgen. Ik wil je daarmee alle succes wensen!

Groetjes,

Koen

Reply
Anouk Vriezen 10 augustus 2014 - 21:12

Dankjewel Koen! Doe je ook mee met de win-actie?

Reply
Sandra Vis 10 augustus 2014 - 20:11

Ik zou graag een weekpas van Sportcity winnen. Vanwege bewindvoering kan ik het helaas niet betalen maar sport wel enorm graag 😉

Reply

Geef een reactie