Welkom op Groentje Gezond

by Anouk

Hoi, ik ben Anouk en ik schrijf hier over gezondheid, geluk en welzijn.

In 2014 begon Groentje Gezond als informatieve blog om zo gezond (en slank) mogelijk te leven. Inmiddels zijn we 6 jaar verder en is deze blog uitgegroeid tot een persoonlijke melting pot van allerlei onderwerpen. De recepten die ik deel zijn lekker, makkelijk én gezond. Ik schrijf nog steeds veel informatieve artikelen maar neem jullie ook mee naar mijn reis naar Groentje Geluk. Want gezondheid is niet alleen fysiek bezig zijn of zo gezond mogelijk eten. Nee, gezond zijn is veel meer en het stukje mentale gezondheid neem ik ook graag mee.

Navigatie

  • Alle artikelen die ik ooit heb geschreven vind je onder de categorie blogs.
  • Recepten de overzichtspagina met allemaal lekkere, makkelijke en gezonde recepten.
  • Gezond algemeen, zijn artikelen die gaan over gezondheid in de meest algemene zin van het woord.
  • Informatief, artikelen waar ik onderzoek heb gedaan.
  • Mindset & lifestyle,  ook wel Groentje Geluk genaamd. Dit gaat over lekker in je vel zitten, vaak met persoonlijke inslag.
  • Persoonlijk,  in voor- en tegenspoed hou ik jullie op de hoogte van wat er allemaal in mijn koppie omgaat.

Socials

Advertenties en inkomsten

Soms komen jullie advertenties tegen die zorgen dat ik mijn website draaiende kan houden. Hierover ben ik zo transparant mogelijk. Tot nu toe is Groentje Gezond een hobby en het is fijn dat ik daar iets van inkomsten uit kan halen zodat deze hobby voor jou en mij kan blijven bestaan en wellicht in de toekomst het deel uit kan laten maken van mijn inkomen.

KokenKoken

Groentje Gezond maakt gebruik van advertenties. Meer hierover vind je in de disclaimer. Mocht je iets willen bestellen via Bol.com dan is het supertof als je dat via deze website zou doen want dan krijg ik commissie. Hiervan betaal ik onder andere de kosten van de website.

Klik hier om Groentje Gezond te steunen via Bol.com