Website werk (:

by Anouk

Hebben jullie een fijne kerst gehad allemaal? Lekker gegeten en gedronken? Even helemaal ongeremd ongezond of toch erg gelet op de gezondheid? Ik heb het heerlijk gehad de eerste kerstdag. Niet teveel gegeten en gedronken, alles met mate, maar wel erg genoten van het gourmetten met de schoonfamilie. Helaas kreeg ik tweede kerstdag een hevige buikgriep (vriendje, bedankt 😉 ) en voel ik me vandaag pas weer een beetje beter….

Gisteren heb ik me ingelezen over copyright (auteursrecht) o.a. over foto’s en ben ik tot de conclusie gekomen dat veel van mijn foto’s niet aan de strenge regels voldoen. Voor recepten en dergelijke maak ik altijd mijn eigen foto’s, maar ik heb wel eens inspiratie plaatjes gebruikt van bijvoorbeeld Pinterest, met bronvermelding, omdat ik dacht dat het mocht… Blijkbaar niet, en je kunt aangeklaagd worden voor het onjuist gebruiken van andermans foto’s!

Uiteraard wil ik niets ‘stelen’ en ben ik nu op zoek naar foto’s zonder auteursrechten. Die zijn goed te vinden, maar ik moet een jaar lang blogs doorspitten op zoek naar onjuiste foto’s.
Ook heb ik gisteren mijn wordpress.com website (was www.groentjegezond.wordpress.com) verwijderd, omdat hier maar heel weinig mensen op keken. Ondanks meerdere keren testen met foto’s, blijkt dat ik nu toch wat eigen beeldmateriaal kwijt ben.

Dit betekent dat ik de aankomende dagen bezig ben met onderhoud van de website. Nieuwe foto’s zoeken, oude artikelen doorspitten. Misschien zelfs af en toe wat verwijderen of aanpassen. Verder is dit ook meteen een uitgelezen kans om de tags bij te werken en de categorieën, om alles nog overzichtelijker te maken.

Ik probeer alles zo snel mogelijk te fixen, hopelijk genieten jullie een beetje van de kerstvakantie! Misschien nog een update binnenkort en anders spreek ik jullie in het nieuwe jaar!

Liefs Anouk

Nu ik toch bezig ben met het verbeteren van de website, hebben jullie nog tips? Iets dat jullie graag anders of verbeterd willen zien? Of iets wat er nog helemaal niet is? Laat het weten in de comments.

Misschien ook iets voor jou?

Geef een reactie