Vraag maar raak!

by Anouk

Een heuse Q&A roep ik in het leven. (Vraag & Antwoord). Waarom? Omdat ik graag eens zou willen weten wat jullie willen weten. Je mag me alles vragen! Natuurlijk zou ik proberen overal een zo zorgvuldig en eerlijk mogelijk antwoord op te geven. Uiteraard geef ik antwoord vanuit mijn persoonlijke ervaring, mijn mening en bronnen, zoals jullie van me gewend zijn.

 

Stel je vraag in het formuliertje hier onder (dus privé) of onder deze post (openbaar). Ik ben heel benieuwd waar jullie mee komen.

Vragen bedenken kan tijd kosten, daarom geef ik jullie tot a.s. zondag 18 mei om je vragen hier of ergens anders te stellen. De leukste en interessantste vragen zal begin volgende week beantwoorden.

 

Misschien ook iets voor jou?

1 comment

Vraag en antwoord | Groentje Gezond 19 mei 2014 - 09:35

[…] leuk! Blijkbaar doen de formuliertjes op WordPress het, want ik heb via het formulier meerdere vragen binnen gekregen. Heel erg bedankt voor jullie input, want daardoor is deze eerste […]

Reply

Geef een reactie