Vliegen met mama naar de zon

by Anouk

Het is niet de bedoeling om jullie jaloers te maken, maar vanaf morgen ben ik een week op vakantie! 😮 Vorig jaar was een heel hectisch jaar voor mij, de drukste maanden van het jaar was december én ik moet er gewoon eventjes tussenuit. En ik ga niet zomaar weg, ik ga lekker bijkomen op het mooie Gran Canaria samen met mijn moeder! beach-84631_1280 Uiteraard beloof ik jullie een fijne vakantie update, waarschijnlijk via de Facebookpagina

maar verder probeer ik computers, laptops en telefoons zo veel mogelijk te vermijden.

Het is al vervelend genoeg dat ik heel hard moet leren voor de tentamens van eind januari, maar ik heb mezelf voorgenomen om maximaal 2 uur per dag in de studieboeken te zitten. Verder gaan we veel wandelen, het eiland bekijken, hopelijk nog zwemmen (het zou 24/26 graden kunnen zijn) én lekker wegkruipen in boeken voor mijn plezier.

Oké, af en toe een cocktail of een wijntje mag best als ik op vakantie ben, maar reken er maar op dat er na mijn vakantie weer heel veel frisse blogs online komen met veel inspiratie!

Ik ben in het verleden ooit een keer op Gran Canaria geweest maar hebben jullie toevallig nog tips? Wat moet ik écht zien als ik daar ben, of wat moet je daar echt even doen? Laat het me weten, en ik ben weer terug voor jullie het in de gaten hebben.

Liefs Anouk

Misschien ook iets voor jou?

4 comments

Jaimy en Laura 9 januari 2015 - 14:42

Geniet ze! Ik heb jammer genoeg geen tips voor je, ben er nog nooit geweest.

Reply
Jenn 9 januari 2015 - 14:53

Ik ben toch jaloers hoor! Veel plezier!

Reply
Mirjam 9 januari 2015 - 20:21

Wauw, supertof! Zitten wij hier in het regenachte Nederland haha. Geniet ervan!

Reply
Emily 16 januari 2015 - 14:23

Genieten!!

Reply

Geef een reactie