Vakantie

by Anouk

Ik ga weg! Verdwijn even van de wereld. Geen internet, geen school, geen werk, even aan mezelf werken want ik ben een beetje op. Dat is ook de reden dat ik vorige week niet elke dag een blog heb geschreven. Tijdens het herstellen van mijn galblaasoperatie dacht ik: ‘vakantie!’ Even heerlijk helemaal niets, alleen maar beter worden. Maar niets was minder waar, ik kreeg te horen dat ik nog maar zes uur mocht werken bij mijn huidige werk (in eerste instantie wilden ze mijn contract niet vernieuwen), mijn relatie liep even niet zo soepel, ik heb een heleboel school gemist, én natuurlijk hebben jullie ook meegekregen dat het herstel niet zo goed ging als ik had gehoopt.

 

Dus ik ben op. Daarom ga ik eind dit weekend voor het eerst in mijn leven hé-le-maal alleen op vakantie. Via een website heb ik een goedkoop hotelletje geboekt bij zee, waar ik drie dagen lang uit kan waaien en op kan knappen. Dat is ook de reden dat je tot 25 april mee kan doen met de winactie. Dan kun je nog voor het begin van de nieuwe maand je inlezen, mocht je zelf een budget maand in willen lassen. Dus 27, 28 en 29 april ben ik weg.

Een paar dagen geleden was ik er een beetje klaar mee, niet met jullie want het leukste van deze blog vind ik jullie vaak lieve en positieve reacties, maar met de constante portie stress die ik op mijn bordje hebt. Omdat ik al meer dan anderhalf jaar, niet weg ben geweest, besloot ik opeens: dag allemaal, ik ben even een paar dagen uitwaaien.

Nu kan het nog, ik heb nog spaargeld, ik heb niet veel uren. Daarna ga ik weer lekker druk bezig met: school, deze blog, aandacht aan vriendje geven en aandacht terug krijgen, solliciteren, en mijn e-book. Ja, dat had wisten jullie nog niet! Een week geleden dacht ik opeens: ‘Hmm, misschien moet ik eens op gaan schrijven wat ik tot nu allemaal weet en wat voor mij goed werkt.’ Mijn blog is vooral tips geven uit persoonlijke hoek, misschien moet ik dat eens op een rijtje zetten. Daaruit kwam het idee van een e-book. Eerst zet ik alles op papier, daarna ga ik kijken wat ik precies met dat boekje kan. Als ik proeflezers nodig heb, kan ik vast op een aantal van jullie rekenen 😉

Het enige wat ik op mijn vakantie ga doen is lezen, uitrusten, wandelen en opknappen. Even helemaal weg. Maar wat ik nog voor jullie wil doen is een sfeerimpressie en natuurlijk een blogje over of het iets opgeleverd heeft.

 

 

Misschien ook iets voor jou?

Geef een reactie