Vakantie deel 2 (+ foto’s!)

by Anouk

Soms heb je even behoefte om weg te gaan. Uitwaaien aan het strand, een dagje naar een leuke stad, weg van de alledaagse sleur. Na zo’n dag, of na een paar dagen, ben je helemaal opgeknapt en is de dagelijkse afwas niet zo erg meer om te doen.

Ik ben drie dagen naar Callantsoog gegaan, via Travelbird had ik een mooie aanbieding gevonden. Mijn telefoon ging uit, een laptop had ik niet bij me, gewapend met een (veel te grote) tas en mijn e-reader ben ik gewoon gegaan. Het was in het begin onwennig hoor, in je eentje op vakantie. De eerste avond in het restaurant zat ik onwennig aan een tafeltje. Als je alleen bent is het toch wat onwennig om uit eten te gaan. Ik zie uit eten echt als gezelligheid en nou zat ik tijdens het eten gewoon te lezen.

Ik heb drie dagen lang lekker uit kunnen waaien, veel gewandeld en veel gelezen. Ook had ik een bad in mijn hotelkamer en daar zat ik dan ook elke dag in. Maskertjes mee, lekkere badolie. Helemaal ontspannen. Ook ben ik voor het eerst in mijn leven naar de sauna (in het hotel) geweest. Heerlijk!

En nu? Wat heeft het opgeleverd? Een uitgeruste en weer enthousiaste Anouk. Ideeën voor mijn blog stromen weer toe. Ik heb nieuwe moed gekregen want ik zat er door persoonlijke omstandigheden helemaal doorheen. De zee heeft altijd iets rustgevends voor mij, en wandelen werkt ook therapeutisch dus ik kan het iedereen aanbevelen. Heb je geen tijd of geld voor een weekend weg? Een dagje strand of een goede wandeling helpt ook tegen stress.

Helaas zijn veel foto’s verloren gegaan toen ik mijn wordpress.com site verruilde voor een .nl site. Hopelijk komen er nog genoeg vakantiekiekjes in de toekomst om met jullie te delen 😉

Misschien ook iets voor jou?

1 comment

Naomi 30 april 2014 - 14:58

Oh heerlijk. Knap van je om in je uppie erop uit te gaan!

Reply

Geef een reactie