Twee weken vakantie! (Broertje loopt de marathon van Valencia)

by Anouk

Als jullie dit lezen ben ik op weg naar Spanje! Mijn broertje loopt namelijk te marathon van Valencia en we gaan hem aanmoedigen en daarnaast ook nog even uitrusten en vakantie vieren! Hierover vertel ik natuurlijk ALLES als ik weer terug ben en ik heb mijn broertje ook gestrikt om jullie zelf wat te vertellen over zijn ervaringen.

Als je in Google ‘Marathon Valencia’ intypt zie je hoeveel mensen er meedoen, dus de kans ik minuscuul dat we hem gaan zien maar om daar te zijn is toch wel heel bijzonder! Dat ik de kans heb gekregen via mijn werk om vrij te krijgen is natuurlijk super fijn. Zoals jullie misschien weten ben ik een beetje overspannen/overwerkt en zijn deze twee weken ook bedoeld voor mij om weer wat meer energie op te bouwen. Daarom ga ik er vanuit dat ik zelf veel ga lopen, de nodige vitamine D van de zon kan ontvangen en ook de rust ga omarmen. Ook hoop ik nog het nodige voor school te doen tijdens mijn reis.

2 weken geen nieuwe blogs

Hoewel Vegan Vrijdag goed loopt, en ik deze makkelijk in zou kunnen plannen, zal ik deze twee weken geen nieuwe blogs plaatsen. Natuurlijk hou ik iedereen op de hoogte van mijn vakantie en de marathon als het een beetje kan via Instagram stories. 

Wat ik wel ga doen is mijn best bezochte blogs nogmaals op de Facebookpagina met jullie delen. Elke dag krijg je dus een update over een blog uit mijn archief die je misschien gemist hebt. Dit kan een recept, persoonlijk verhaal of informatief artikel zijn. Zo hoeven jullie je niet twee weken lang te vervelen 😉

Deze twee weken ga ik uitrusten, genieten, mindfulness toepassen, wandelen, mijn broertje aanmoedigen, kijken naar de marathon, dankbaar zijn, en vooral weer beetje bij beetje mezelf terugvinden. Natuurlijk ga ik veel foto’s maken, want na mijn vakantie kunnen jullie meerdere updates verwachten over deze trip. Tot die tijd even rustpauze.


Dit is de route die mijn broertje (en weet ik hoeveel anderen) de 19e gaan afleggen

Hasta luego!

Heb jij aanraders wat te doen in Valencia? Of heb je zelf ooit een marathon gelopen? Laat het weten in de comments ik kan alle tips goed gebruiken.

Misschien ook iets voor jou?

2 comments

EmilyLotus 13 november 2017 - 14:05

Ik hoop dat je het onwijs naar je zin hebt meissie!

Reply
Anouk 13 november 2017 - 16:18

Ja ik ook, ben ook wel zenuwachtig maar dat vertel ik allemaal als ik weer terug ben 😉

Reply

Geef een reactie