Tip! Afvallen? Bloed, zweet en biefstuk

by Anouk

Oké misschien lees ik teveel blogs. In oktober las ik blog van Kiwi&zo waar ze enthousiast vertelde over een waar Helma (50 kg afgevallen!) een Facebookpagina bijhoudt over hoe dat haar is gelukt. Nu werkt ze samen met een zestal personal coaches om ook anderen te helpen door middel van haar blog maar ook via trainingen en coaching.

In haar hoofd is Helma de vijftig verloren kilo’s nog helemaal niet kwijt. Met veel openheid vertelt ze over haar zelfbeeld dat niet klopt met de spiegel, over wie het in zijn of haar hoofd haalt om sportshirts te ontwerpen met een heel laag decolleté, over wensen en over angsten. Het is gewoon een mooie openhartige pagina die door meer dan 2.700 mensen gevolgd wordt! Daar plaatst ze niet alleen blogs maar ook af en toe iets om zelf over na te denken in de vorm van foto’s of motivatie plaatjes.

 

De reden dat ik nu schrijf is dat ze nu ook een echte blog hebben gestart, dat toch nog even iets dieper gaat dan de Facebookpagina. Absoluut de moeite waard om even te kijken.

om naar de daadwerkelijke blog te gaan klik op onderstaande link

Afvallen? Bloed, zweet en biefstuk!

Waarom je echt even een kijkje moet nemen
-De schrijfstijl is luchtig, soms grijpt het je maar over het algemeen grappig en leuk geschreven.
-Je wil meer weten.
-Geeft een kijkje wat een personal trainer en iemand die getraind wordt doen.
-Titels als: ‘mag ik even een rol buikvet’, en ‘hersluitbare Milkareep’, laten mij verder lezen.
-De eerlijke kijk op het afvalproces is herkenbaar. Alle emoties komen aan bod.

Eigenlijk is de blog vooral gewoon heel erg top geschreven, een heleboel mensen reageren op de Facebookpagina heel erg enthousiast.

10446457_893040687375291_2927761292527667571_n

Wat ik vooral heb geleerd van de korte tijd dat ik de blog volg is dat afvallen niet zwart en wit is, het is hard werken! Natuurlijk wist ik dat al, ik jojo de laatste tijd, maar Helma is zo enthousiast en zo eerlijk. Ze is nu druk bezig met haar eerste boek. En ja, die wil ik zeker lezen!

Ik hoop dat ze bereikt wat ze wil bereiken. Ik vind in ieder geval dat ze heel trots op zichzelf mag zijn!

 

Misschien ook iets voor jou?

4 comments

Jenn 21 november 2014 - 10:20

Daar ga ik zeker even kijken!

Reply
Anouk Vriezen 21 november 2014 - 12:56

Zeker doen, leuk!

Reply
Lucy 21 november 2014 - 11:20

Dat is zo’n leuk blog! Ik vind Helma echt een topper!

Reply
Anouk Vriezen 21 november 2014 - 12:56

Ja vind ik ook 😀

Reply

Geef een reactie