Testers nieuwsbrief gezocht!

by Anouk

Zondag komt de eerste nieuwsbrief online. Ik ben er een paar dagen mee bezig geweest om te kijken hoe alles werkt. De reden waarom ik voor een nieuwsbrief gekozen heb is omdat ik in mijn omgeving vaak hoor: ‘Ik vergeet soms te kijken op de blog zelf of op Facebook, maar ik lees je artikelen wel graag’.

Daarom komt er vanaf nu elke zondag een nieuwsbrief online met alle artikelen van de afgelopen week. Zo kun je rustig nog even kijken of je iets leuk lijkt om te lezen wat je misschien anders zou missen.

Als je je aanmeld voor deze brief kan ik je verzekeren dat je gegevens vertrouwelijk worden behandeld, én alleen worden gebruikt voor deze wekelijkse nieuwsbrief. Dus je krijgt geen andere mailtjes van mij ;).

Mijn vraag aan jullie is of jullie je alsjeblieft willen inschrijven en feedback willen geven of het allemaal werkt.
Mocht je daarna niet meer geïnteresseerd zijn mag je je uiteraard weer gewoon uitschrijven.

Ik vind het gewoon belangrijk dat de optie voor deze nieuwsbrief er is, misschien is het niet iets voor iedereen maar sommige mensen zullen het denk ik waarderen.

Hieronder kun je je inschrijven

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

* indicates required
Misschien ook iets voor jou?

5 comments

Mijntje 6 september 2014 - 00:01

Hoi Anouk,

Done! Ik ben benieuwd ^_^
Alleen, ik weet niet of ’t geheel de bedoeling is maar als je net hebt ingeschreven komt eronder te staan dat je een email toegestuurd krijgt met daaronder vriendelijke groetjes blablabla en dan jou adresgegevens / mailchimp?!

Succes, groetjes, Mijntje.

Reply
Anouk Vriezen 6 september 2014 - 02:38

Hallo Mijntje, ik moest inderdaad mijn adresgegevens invullen. Zou je die email kunnen sturen naar Anouk@groentjegezond.nl? Het is allemaal nieuw dus ik ben benieuwd wat er in die mail staat. Bedankt voor het reageren!

Reply
Mijntje 7 september 2014 - 20:45

Gemailt ^_~

Reply
Kim Nuijten 21 september 2014 - 12:17

Leuk idee een nieuwsbrief. Ik vind het alleen voor mij persoonlijk jammer dat er geen ‘nieuwe’ dingen in staan. Ik lees de artikelen altijd al dus ik ben al op de hoogte. Voor mij staat er dan niets nieuws in de nieuwsbrief. Misschien is het een idee om kleine toevoegingen te doen of als extra een mini artikel, recept of iets dergelijks. Iets wat alleen in de nieuwsbrief komt te staan.
Verder vind ik je blog erg leuk, ik volg nog steeds!

Groetjes kim.

Reply
Anouk Vriezen 21 september 2014 - 12:33

Bedankt voor je reactie Kim! Ik heb gekozen om artikelen in de nieuwsbrief te zetten van de afgelopen week omdat veel mensen doordeweeks te druk zijn maar toch graag een overzicht hebben. Misschien is een extra artikel wel een goed idee. Maar een blog bijhouden kost veel tijd, naast werk en een opleiding 😉 Dus vijf artikelen per week, plus een nieuwsbrief én een extra artikel… Poeh, even kijken of dat in mijn schema gaat passen. Als het lukt vind ik het wel een goed idee om voor nieuwsbrieflezers iets extra’s toe te voegen, maar misschien moet ik daar meer (nu 5) lezers hebben 😉 Top dat je je mening deelt en bedankt voor het lezen!

Reply

Geef een reactie