Sportoholic week 4

by Anouk

De maand zit er al weer bijna op! Vier weken lang ben ik al bezig om ELKE DAG te sporten! Zodra je eenmaal gewend bent om dat te doen (en even door de spierpijn heen hebt gebetern) is het goed vol te houden. Ja het kost tijd, maar elke dag sporten betekent niet dat ik elke dag drie uur in de sportschool rondhang. De ene dag sport ik een uur, de andere dag twee en soms een haluurtje.

Maandag, dinsdag, woensdag
Deze dagen was ik best druk, daarom ging ik thuis sporten. De ene dag deed ik Pilates, de andere dag CORE training en nog een dag deed ik bodyshape. Dit alles was prima uit te houden, wel een beetje spierpijn maar dat hoort erbij 😉

Donderdag

Minimaal een uur gezwommen met een huisgenootje. Heerlijk in het koele water, ik kon mezel bijna niet meer op de stijger hijsen omdat mijn armen zo zwaar waren! 😮 Lekker in het zonnetje weer opgedroogt en naar huis.

Vrijdag

Nog een lesje pilates, ik merk dat ik al wat leniger word!

Zaterdag

Ojee, ik moet werken EN ga vanavond al naar Eindhoven zodat we bij schoonfamilie slapen. Zondag gaat ons vliegtuig namelijk al heel erg vroeg uit Eindhoven naar het zonnige Boedapest!

Zondag

Ik heb deze post op zaterdag geschreven. Het kan dus zijn dat ik dit niet meer verander omdat ik beloofd heb aan vriendlief om op vakantie niet te bloggen. Ik heb mijn wandelschoenen bij me en we zijn in een hele grote stad dus hoogstwaarschijnlijk ga ik heel veel lopen. Dat vind ik ook tellen als sport 😉

Wat ik trouwens heel spannend ga vinden is mijn voor- en na foto! Zal er verschil te zien zijn? Volgens mij wel… Volgens de weegschaal niet… Maar ik zit strakker in mijn vel dus vrijdag zien jullie de foto’s!

Misschien ook iets voor jou?

3 comments

Lucy 28 juli 2014 - 13:40

Wat een leuk blog! Ik moet meer sporten van mezelf, maar elke dag lijkt me zo veel…

Reply
Anouk Vriezen 28 juli 2014 - 14:41

Ik vind elke dag heel goed te doen zodra je een ritme hebt gevonden. Maar beter is het om 2 of 3 keer te sporten in verband met spierherstel 😉

Reply
Lucy 28 juli 2014 - 15:03

Zelfs dat vind ik al veel, haha! Ik red soms 1 keer niet eens. Daarom wil ik na de zomer op zoek naar een personal trainer/coach, kijken of dat beter werkt.

Reply

Geef een reactie