Sportoholic video online

by Anouk

Jaaaa ik heb een video gemaakt over mijn uitdaging 😀

Wat vinden jullie er van?

Misschien ook iets voor jou?

4 comments

Emily 13 december 2014 - 13:55

Haha, leuk! Bij die buikspieroefening (apparaat) keek je echt niet blij, ondanks je glimlach. 😀

Reply
Anouk Vriezen 13 december 2014 - 22:16

Haha nee dat was ook best zwaar :p

Reply
Sportoholic week 2 - Groentje Gezond 23 mei 2017 - 11:49

[…] buikspieren daar deed ik 3 x 20 herhalingen. Verder deed ik nog wat andere buikspier apparaten, de Pinguïn (een oefeningen met gewicht, waardoor je op een pinguïn lijkt) en een paar apparaten voor mijn […]

Reply
Even voorstellen! Een update na 9 jaar - Groentje Gezond 6 maart 2023 - 13:39

[…] het een persoonlijke blog. Ik ging uitdagingen aan zoals leven van 5 euro per dag of een maand lang elke dag sporten. De ene maand at ik alleen maar soep om aan te tonen dat soep veelzijdig en gezond kon zijn en dan […]

Reply

Geef een reactie