Site gehackt, nieuwe lay-out, ik was er bijna klaar mee

by Anouk

Wat een hectische paar weken heb ik achter de rug! Mijn studie in combinatie met werken, bloggen, sporten en een sociaal leven eisen soms echt hun tol. Groentje Gezond gaf al langer foutmeldingen waardoor ik besloten had een nieuwe lay-out te gaan maken. Dat was misschien niet het beste idee ooit, want opeens kon ik he-le-maal niets meer! In paniek een vriend gebeld die me een uur of zes via Skype had geholpen de volgende dag. Na nog een paar dagen klungelen, gemaild met mijn hosting, en hulpvragen op internet heeft iemand me geholpen zodat de website weer draaide.

Blijkbaar was ik gehackt, moest ik een heleboel veranderen en gelukkig kreeg ik daar hulp bij, want ik bleek lang niet zo technisch als ik dacht. Ooit heb ik Groentje Gezond helemaal zelf geïnstalleerd, Wordpress erop gezet, mijn oude site erop gekopieerd en alles werkte prima. Daarna een lay-out aangepast en ik was super tevreden.

Nieuwe website

Vanaf nu moeten jullie het dus met dit uiterlijk doen, mijn oude logo heb ik vervangen door een fris nieuw logo. Ik heb geprobeerd mijn website wat minder druk te maken, maar wel speels te houden. De eerste twee logo’s hieronder zijn van

   

 

Blij met de nieuwe look

Wat ben ik blij met de nieuwe look, al moet ik zelf nog wel wennen. Met de tijd zal er vast af en toe nog iets veranderen, dat zullen we zien als mensen de website weer flink gaan bezoeken en reacties achterlaten. Het logo heb ik zelf gemaakt (net als de vorige logo’s) via Canva. Een website waar je makkelijk en (semi) gratis je eigen logo’s kan maken. Alleen het appeltje kostte me 1 Dollar, die ik er zeker voor over had want het tekent mijn hele website. Ook vind ik het leuk dat je onderaan nu al mijn Instagram foto’s ziet, dat geeft me ook meer moed om mijn best te doen mooie foto’s te blijven maken.

Toekomst

Niets is zo onzeker als de toekomst, maar ik blog al jaren met heel erg veel plezier! Volgend jaar ben ik mijn studie aan het afronden, hoef ik geen stage meer te lopen (alleen nog te werken) waardoor ik maar liefst 1 (misschien wel 3) hele dag heb om met Groentje Gezond bezig te zijn. Het is écht mijn kindje en ik zou wel willen groeien. Misschien een beetje in inkomsten zodat ik niet meer alles uit mijn eigen zak betaal.

Wat vinden jullie?

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de vernieuwde Groentje Gezond vinden! Letterlijk bloed, zweet en tranen heeft het me gekost maar hij staat nu online voor iedereen om te bekijken.

Wat ik me nu nog afvraag is:

  • Is het een overzichtelijke website?
  • Is hij voor de computer/laptop overzichtelijk genoeg? (ook omdat ik gekozen heb voor meerdere formaten vakjes in plaats van een lijst met artikelen)
  • Wat zouden jullie nog graag willen zien?

 

Dus als je me in de toekomst wil helpen door wat inkomsten te genereren, vergeet dan niet áls je toch al iets nodig hebt of wil bestellen via Bol.com omdat via mijn linkje te doen. Hieronder, of het plaatje dat je aan de zijkant (computer) of onderin (tablet/mobiel) ziet.
Bulk Alert

Misschien ook iets voor jou?

16 comments

irma ten napel 24 mei 2017 - 08:49

Het ziet er prachtig uit Anouk! Al was de reden niet zo leuk, toch van harte gefeliciteerd met je nieuwe site en uitstraling!

Reply
Anouk 29 mei 2017 - 23:28

Dankjewel, ik ben er ook echt heel blij mee 😀

Reply
Bianca 24 mei 2017 - 08:51

Wat balen dat je was gehackt, lijkt mij heel erg om mee te maken. Je nieuwe lay-out ziet er wel mooi en overzichtelijk uit! x

Reply
Anouk 29 mei 2017 - 23:27

Mijn website stopte gewoon, kon er bijna niet meer in en bijna een maand lang niets kunnen posten tot het opgelost was. Gelukkig kan ik nu weer verder.

Reply
Jamey 24 mei 2017 - 08:59

Wat vervelend allemaal zeg! Ik vind je nieuwe lay-out in ieder geval prachtig!

Reply
Anouk 29 mei 2017 - 23:26

Dat vind ik fijn om te horen, dankjewel!

Reply
Saranda 24 mei 2017 - 09:10

Wat rot dat je site gehackt was! Ik vind je nieuwe logo heel strak en je nieuwe layout lekker duidelijk!

Reply
Anouk 29 mei 2017 - 23:25

Fijn, dat was helemaal de bedoeling!

Reply
Fleur 24 mei 2017 - 09:14

Schrikken zeg als je opeens gehackt wordt. Maar je nieuwe layout ziet er prachtig uit. Succes met je stage en het afronden van je studie

Reply
Anouk 29 mei 2017 - 23:24

Ja dat was het zeker, dankjewel! Ik doe hard mijn best 😉

Reply
Sabine 24 mei 2017 - 09:33

Nou dat is schrikken, dat kan ik me voorstellen. Maar je nieuwe site look ziet er super uit hoor! Lekker zo verder en niet terug kijken zou ik zeggen 🙂

Reply
Anouk 29 mei 2017 - 23:23

Dankjewel, nee ik kijk lekker vooruit! 😀

Reply
jonna@burgertrutjes 24 mei 2017 - 11:56

Wow, dat is zeker schrikken zeg! Gelukkig heeft het wel een mooie, Nieuwe lay-out opgeleverd! Ik vind het top, niets meer aan doen. Lekker overzichtelijk

Reply
Anouk 29 mei 2017 - 23:22

Ja dat was het absoluut. Fijn om te horen dat je zo enthousiast bent 😀

Reply
Jolien 28 mei 2017 - 23:01

Ziet er mooi uit! Ik vind het zelf altijd fijn om een nieuwe lay-out te hebben, voelt altijd als een frisse start!

Reply
Anouk 29 mei 2017 - 23:22

Zo voelt het inderdaad precies! Dankjewel.

Reply

Geef een reactie