Review: Stekkiebox van Plantrebelz.nl

by Anouk

Plantjes maken mij ontzettend happy! Sinds ik vorig jaar december verhuisd ben heb ik langzaam maar zeker een kleine verzameling van planten aangeschaft. Hoewel ik nooit groene vingers had snap ik nu beter wanneer een plantje water nodig heeft (en belangrijk ook, niet te veel en niet te weinig). Daarom vond ik het ook heel erg leuk dat er nieuwe plantbaby’s op mij lagen te wachten toen ik donderdag in de brievenbus keek!

Plantbaby’s!

Wat is nou leuker om je eigen plantjes op te laten groeien tot mooie grote planten? Nou, er zijn waarschijnlijk best veel dingen die óók net zo leuk zijn maar in deze gekke tijden vind ik het persoonlijk erg leuk om met planten bezig te zijn. Als je toch veel thuis moet zitten is het vooral fijn dat je het gezellig maakt. Ik werd er in ieder geval ontzettend blij van om deze kleine stekjes in een potje met aarde te steken en ik hoop dat ze uit gaan groeien tot prachtige grote planten.

Wat is nou zo’n Stekkiebox?

Bij Plant Rebelz kweken ze zelf in hun eigen kas planten en brengen ze met liefde planten groot die je in hun webshop kan kopen. ook hebben ze dus de Stekkiebox, een box met vier plantenstekjes (ik blijf ze baby’s noemen) die jij thuis groot kan brengen. De Stekkiebox wordt maandelijks in jouw brievenbus geleverd dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. De stekjes zitten zo verpakt dat ze niet uitdrogen en dat ze de reis naar jouw thuis prima overleven. Het enige wat je thuis nog hoeft te doen is ze in een potje zetten met wat potgrond en that’s it! Als je genoeg plantjes hebt verzameld is de box gewoon opzegbaar dus je zit er niet aan vast. Maar zeg nou zelf, wie wil er niet elke maand zo’n verrassing op je deurmat? De box kost €22,50 per maand en je kan ze vinden op de Stekkiebox pagina van Plant Rebelz.

De oktoberbox

Welke baby’s zater er deze maand in de Stekkiebox? Ik kreeg een Alocasia Black Velvet (links vooraan op de foto) De Ficus Elastica Tineke (rechts vooraan op de foto) deAlocasia Zebrina (rechts bovenaan) en de Monstera Monkey Mask (rechts bovenaan). Je krijgt bij je box een beschrijving van de plantjes met een foto hoe ze er als stekje uitzien. Zelf heb ik al even op Google gezocht hoe ze eruit zien als ze volwassen zijn en persoonlijk vind ik dit écht hele gave plantjes! Vooral de Monstera (gatenplant) en de Zebrina (die krijgt echt een soort zebra achtige stengels) vind ik heel leuk!

Ik ben in ieder geval heel blij met deze box die ik gekregen heb. Nu is mijn vraag aan jullie: heb jij eigenlijk groene vingers?

Misschien ook iets voor jou?

10 comments

Frederique 18 oktober 2020 - 11:40

Wat leuk zeg, ziet er leuk uit. Ook heel geschikt als cadeau vind ik.

Reply
Lindaschrijfthetop 18 oktober 2020 - 21:12

Ik heb de mini planten box ook gekregen en ze groeien als kool

Reply
Soofblogt.nl 18 oktober 2020 - 22:33

Dit ziet er heel erg leuk uit zeg! Ik heb zelf redelijk groene vingers dus wil dit best eens proberen.

Reply
Kiki Hasselton 19 oktober 2020 - 08:28

ik heb alles behalve groene vingers, ik krijg zelfs cactussen dood. baal er zo van

Reply
Jenn 19 oktober 2020 - 09:59

Leuk he! Ik heb hem ook gehad, in augustus 🙂

Reply
José 20 oktober 2020 - 22:38

Wat een leuk concept! De Monstera vind ik altijd een erg mooie plant.

Reply
Linda Meester 21 oktober 2020 - 10:45

Wat leuk, ik heb ook de stekkiebox. Mijn stekkies groeien de pan uit en moeten bij verpot worden

Reply
Caroline 23 oktober 2020 - 08:25

Ik hou heel erg van planten maar heb niet echt groene vingers. De app van Plantsome biedt daarom uitkomst. Die herinnert mij er per plant aan wanneer er water moet worden gegeven. Ideaal.

Reply
Mitchel Kleuver 24 oktober 2020 - 13:18

Dit is zo tof! Ik heb even gekeken op de website en ik ga er echt eentje aanschaffen. Het vrolijkt zo op. Ben alleen benieuwd hoe dit wordt bezorgd, want door de brievenbus zal niet gaan.

Reply
Juliette 24 oktober 2020 - 14:17

Ik begin eindelijk groene vingers te krijgen. Ik was voorheen een ramp! Het gaat inderdaad niet alleen om water geven maar ook liefde!

Reply

Geef een reactie