Pauze

by Anouk

Even een snelle update voor jullie, mijn leve lezers. Sorry, sorry sorry, maar ik heb al een paar dagen geen update gegeven.

Op de Facebookpagina postte ik al dat ik het gigantisch druk heb deze week. A.s. donderdag heb ik namelijk een tentamen én moet ik mijn stageverslag van februari nog inleveren. Zoals sommigen van jullie weten ben ik in februari geopereerd en dat ging niet helemaal lekker.

Ik had een grote galsteen en daardoor moest mijn galblaas verwijderd worden, nu heb ik gelukkig nooit meer last van dat rotding. Maar van de narcose heb ik heel veel last gehad. Mijn opleiding (ik studeer deeltijd om docent Engels te worden) lukte even helemaal niet. Pas dit blok kwam ik weer een beetje mee, maar door persoonlijke omstandigheden kwam ik maar niet aan dat verslag toe!

Een van die persoonlijke omstandigheden was dat mijn baan in het aantal uren werd verlaagd, opeens kon ik nog maar zes uur in de week werken!

Gelukkig belde drie weken geleden mijn vorige werkgever, of ik alsjeblieft terug wilde komen. Over het algemeen kon ik wel voor ongeveer twintig uur terecht per week. Dat kwam precies goed uit! Mijn spaarrekening had namelijk erg onder dit alles te lijden, en ik stortte me helemaal op deze blog.

Mijn blog vind ik echt heel erg leuk. Jullie reageren leuk, en hij wordt druk bezocht. Maar deze week werd het me allemaal ineens teveel. Opeens heb ik twee banen die ik moet combineren met school, mijn sociale leven én deze blog. Vandaar dat er tot en met morgen in ieder geval geen updates zullen zijn. Misschien vrijdag weer, en anders volgende week.

Gelukkig heb ik al een heleboel plannen! Zoals:

– Gezonde producten die minder gezond zijn dan je misschien dacht

– Wortelsoep

– Prutjesoep (geen idee hoe ik deze soep moet noemen nog!)

– Zelfgemaakte kippensoep

-Zoete aardappelsoep

– Feiten en fabels over eten

– Interview met… (op zoek naar leuke mensen die geïnterviewd willen worden)

– Sinaasappelsoep

– Tomaten-paprikasoep

– Sauna en gezondheid
Zoals jullie kunnen lezen heb ik genoeg ideeën, alleen heel even geen tijd. Zodra de stressvolle dagen een beetje voorbij zijn zal ik zo snel mogelijk weer beginnen met een dagelijkse blog zoals jullie van me gewend zijn. (m.u.v. het weekend)

Heel erg bedankt nog voor alle sterkte en succeswensen.

big-NLnl9206_10

Misschien ook iets voor jou?

2 comments

Landa 17 juni 2014 - 23:59

Ik zag je vraag over hoe anderen dit doen? Eigenlijk simpel: ze hebben een systeem waarin ze van te voren blogstukjes klaar zetten en dan automatisch uploaden. Net als bij de que op tumblr; alles in de rij. In rustige periodes schrijven ze alles, in drukkere gaat de blog gewoon door. Heb je ook zoiets in wordpress? Daar zit je toch?

Reply
Anouk Vriezen 18 juni 2014 - 00:05

Dankjewel voor je reactie. Dat doe ik vaak ook wel hoor. Maar aangezien ik vrijwel dagelijks een stukje plaats was dat nu even niet te doen. Maar beter plannen is wel een goede tip!

Reply

Geef een reactie