Over mij: wie is Groentje Gezond?

by Anouk

Hi, ik ben Anouk en ik schrijf graag, over van alles en nog wat eigenlijk. Groentje Gezond startte in 2014 als informatieve website, maar al snel begon ik ook persoonlijke artikelen te schrijven. Thema’s die je hier vaak tegen zult komen zijn: – gezondheid – (lekker) eten – beweging – informatie – persoonlijke artikelen – positive mindset – lifestyle – recensies – en sinds kort: ouderschap!

Anouk wie?

Omdat ik vaak het “over mij” stukje vergeet te updaten zal ik zeggen dat ik in 1990 geboren ben. Dat voorkomt dat ik al vijf jaar 27 ben. In het dagelijkse leven ben ik getrouwd met Mr. F, ook wel manlief of hubby genoemd. Mama van H. (geboren 2022) en ook nog juf op het MBO waar ik onder andere Engels, EHBO, strategisch studeren en mentorlessen geef. Als klein kind zei ik bij alles: dat kan ik niet/ dat durf ik niet! Wat resulteerde in: altijd buiten je comfortzone gaan want dat maakt het leven veel leuker!

Groentje Gezond beweegt

Er zijn periodes geweest dat ik dagelijks blogde, er is een tijd geweest dat ik eens per halfjaar een artikel schreef. Altijd schrijf ik over wat mij bezighoud. De ene keer is dat body positivity, de andere keer is dat wasbare luiers. Meestal grijp ik terug op de basis: lekkere gezonde recepten voor iedereen. Groentje Gezond zal altijd mijn baby blijven, dus volg me vooral ook op Instagram als je de nieuwste ontwikkelingen wil volgen van mij en/of de blog.

Laatste blogs