Old, New, Borrowed and Blue, Tag

by Anouk

Al een tijdje geleden werd ik door Miranda van Mimiloves DIY getagged. Als zo’n zogenaamde TAG bij me past ben ik ook absoluut de beroerdste niet en doe ik graag mee, maar deze liet me eerst even twijfelen. Hij is kei leuk!

Alleen wist ik even niet zo goed wat ik er mee moest want ik heb natuurlijk een gezondheidsblog. Maar… Daar kon ik best wat mee! Dus bij deze de TAG van Zomijntje.

Old, New, Borrowed and Blue, Tag

 

 photo IMG-20140929-WA0005_zps4da03680.jpg

Something old, Deze theemuts heb ik ooit een keer gekregen voor mijn verjaardag. Als je het huis van mij en mijn vriend zou zien zou je denken: wow wat hebben die mensen veel oude spullen. (Vriendlief repareert o.a. oude gitaren). Maar omdat Groentje Gezond natuurlijk een gezondheidsblog is: moest ik iets zoeken wat oud was én met gezondheid te maken had. Deze theemuts dus. Al thuis thee in bewaard (en soms even de theepot eruit en de warme muts op mijn hoofd), daarna in mijn studentenhuis en nu al twee appartementen verder nog steeds in mijn bezit. Hij is niet 100% fris meer, hij ruikt naar oude thee, maar het is zo fijn om je theepot in de theemuts te zetten en een hele tijd lekker warme thee te drinken.  photo IMG-20140929-WA0001_zps1f3af71a.jpg

Something new, Onze Senseo heeft plaats moeten maken voor een nieuw koffiezetapparaat. Ik ben een echte koffieleut en mijn vriend gelukkig ook, dus toen we dit mooie geval tegenkwamen MOESTEN we hem gewoon hebben. Aan de zijkant zit ook nog een stoomdingetje zodat je melk op kan schuimen of water kan laten koken. Hij was ook helemaal niet zo duur, en ziet er Oldschool uit wat precies bij de inrichting van ons appartement past!  photo IMG-20140929-WA0003_zpsd1fbe220.jpg

Something borrowed, Ik ben nog niet zeker of ik de ijsmachine van mijn moeder heb geleend of dat ik hem heb gekregen. Geen flauw idee! Nu is de zomer toch voorbij dus ik vraag het volgend jaar ;). Mijn moeder had in ieder geval deze ijsmachine al jaren in de kast staan zonder hem te gebruiken, maar ik ben er helemaal happy mee!

Something blue, Ik heb alles afgezocht maar ik kan gewoon niets maar dan ook niets blauws vinden in mijn huis! Misschien een blouse of iets dergelijks maar geen apparaten. Helaas 🙁 Vond je dit ook een leuke tag? Neem hem dan gerust over maar zorg dat je Zomijntje even in je artikel vermeld.

Bij deze roep ik de volgende blogs op om ook deze tag te doen
Xannsplace
Jennsfigments
xSunkissed

Misschien ook iets voor jou?

Geef een reactie