Nieuwe website!

by Anouk

Welkom allemaal op mijn nieuwe website. Er is nog veel te doen om deze website optimaal te maken, maar het begin is er!

Allemaal heel erg bedankt om dit mogelijk te maken, vandaag kreeg ik mijn tweehonderdste bezoeker op de Facebookpagina! Vandaag was het zo ver. Vanaf gisteren ben ik druk bezig geweest met deze website maken, en het is nog niet helemaal af, maar wat een verschil! Ik voel me al een klein beetje een professionele blogger. In januari zat ik soms achter mijn laptop te denken: ‘Ojee, gaat iemand dit wel lezen? Vind iemand dit wel leuk?’ Maar het blijkt goed te werken allemaal! Per dag kijken er soms wel meer dan honderd en zelfs tweehonderd mensen naar wat ik schrijf.

Mijn doel is onveranderd gebleven, ik wil mensen op een eerlijke manier vertellen over mijn gezonde levensstijl. Wat is gezond? Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Met mijn tips en natuurlijk mijn lekkere recepten probeer ik te informeren en natuurlijk ook te vermaken. Deze blog is niet alleen een hobby maar ook een passie geworden en ik hoop in de toekomst alleen maar te groeien. Zowel persoonlijk als in professioneel opzicht.

Daarom wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor de leuke reacties, de steun en natuurlijk dat jullie mijn blog bezoeken.

Wat vinden jullie van de nieuwe site?

Misschien ook iets voor jou?

Geef een reactie