Nieuwe layout

by Anouk

nieuwe layout

Toen ik deze blog in Januari begon had ik een layout gekozen die ik mooi vond. Maar handig? Nee dat was mijn oude layout niet. Je moest zoeken hoe je een berichtje achter kon laten, er was niet echt een handig overzicht, en tja de rondjes met foto’s die van kleur veranderden waren leuk maar er stond geen titel en geen stukje tekst bij. Dus vandaag, ach ik was toch bezig met Groentje Gezond, heb ik een nieuwe layout uitgekozen.

comment

Het nu veel makkelijker om een reactie achter te laten. Ook kun je zien op welke media je mijn blogs kan delen, en je kan op Wordpress mijn blog leuk vinden.

volgen

 

Het fijnst vind ik dat je onder aan de pagina nu elke keer kan zien op welke dagen ik een blog heb geschreven (Agenda) en je kunt in het archief bladeren. Natuurlijk heb ik een zoekfunctie en kun je me op allerlei manieren volgen. (Bloglovin’, Facebook, via de mail)

Wat vinden jullie van de nieuwe layout? (Nu kunnen jullie meteen testen of de ‘ leave a reply’  het doet 😉 )

Misschien ook iets voor jou?

2 comments

Kelly 3 april 2014 - 00:27

Mooie layout! Is veel overzichterlijker nu! Je ziet duidelijk waar je kunt reageren en leuk dat je een stukje tekst onder de foto plaatst zodat mensen enthousiast worden en je blog ook daadwerkelijk gaan lezen! Zo heb je mij vandaag ook weet zover gekregen! Je schrijft ook heel leuk en het leest makkelijk weg. Dat vind ik fijn lezen!

Reply
Boekentip: Ontspannen voor beginners - Groentje Gezond 4 juli 2017 - 07:10

[…] als jij via mijn website op Bol.com terechtkomt en daar iets koopt. Daar heb ik onder andere mijn nieuwe lay-out van betaald én de kosten voor de website. Ook zorg ik wel eens voor een winactie of iets dergelijks […]

Reply

Geef een reactie