Model voor een dag (fotoshoot)

by Anouk

Nadat ik een week lang alleen maar kleding buiten mijn comfortzone heb gedragen, ben ik vaker bezig met dingen doen die ik normaal niet zo snel zou doen. Toen Marc Boland een oproep plaatste op zijn Facebook dat hij op zoek was naar modellen twijfelde ik (gek genoeg) geen moment. “Doe ik wel even” was mijn eerste gedachte. Uit alle aanmeldingen koos hij mij! Daar was ik dan best wel weer trots op. Ik had zowaar een fotoshoot ‘gewonnen’!

Met een tas vol kleding (want wat moest ik aan?) ging ik op pad naar de Dru cultuurfabriek waar we de fotoshoot zouden houden. In het begin was het súper spannend. Marc en ik kennen elkaar misschien al wel tien jaar, waarvan we elkaar al iets van zeven jaar niet meer hadden gezien. Hij was zó vriendelijk en complimenteus waardoor ik me al snel op mijn gemak voelde. Zijn tip was dat ik vooral zo gek mogelijk moest doen, dus springen en dansen, daardoor leek ik het leukst op de foto. Daardoor was de shoot trouwens een echte workout, tussen de koffie’s door moest ik me omkleden, ik was de hele dag in beweging en ik nam houdingen aan die niet natuurlijk zijn (maar wel mooi lijken op de foto blijkbaar).

Zelfs het personeel van de Dru was super aardig, we mochten gewoon binnen en buiten fotograferen. Voor bepaalde foto’s werd zelfs een deur voor ons van het slot gehaald zodat we stiekem even een paar foto’s konden schieten.

Al met al had ik een geweldige dag, mijn zelfvertrouwen is de laatste tijd weer een beetje omhoog aan het gaan en zulke toffe foto’s laten me natuurlijk ook heel goed voelen over mezelf. Al denk ik soms ook: ‘oei, daar lijk ik niet zo slank’ of ‘is mijn mond hier niet raar?’. Die gedachten probeer ik zoveel mogelijk uit te bannen, Marc heeft echt prachtige foto’s gemaakt! Hieronder kun je ze bekijken, inclusief nabewerking door Marc. Vergeten jullie hem niet te volgen op Instagram? Hij heeft namelijk naast fotografieskilss ook een eigen bedrijf in Beauty.

 photo Anouk_4_zpspatkfimo.jpg
Mijn nieuwe profielfoto!

 photo Anouk_1_zpsmlrlwid7.jpg
Dit is dan een foto waardoor ik me eigenlijk super onzeker voel, terwijl mensen zeiden dat ze het echt een mooie foto vinden. Waarom onzeker? Ik zie een (dikke) buik…

 photo Anouk_5_zpsisuagf0m.jpg

 photo Anouk_3_zps9seenyhh.jpg
Wisten jullie dat mijn bijnaam Koffiekoningin is? (of Caffeinequeen)

 photo Anouk_2_zpsqqnr9r2y.jpg
Jump! For my love

 photo Anouk_6_zps4pyedptl.jpg
Super mooi licht! Een een nieuw favoriet jurkje (al zei iemand dat het een jurkje was voor kleurenblinde mensen…)

 photo Anouk_7_zpsnmxysiz5.jpg
Blijkbaar kan ik ook nog verleidelijk kijken haha! Wie had dat nou gedacht?

Wat vinden jullie van deze allereerste fotoshoot? Hebben je wel eens opgegeven voor iets wat je eigenlijk doodeng vond?

Misschien ook iets voor jou?

11 comments

Kyra 26 mei 2017 - 13:46

Mooie foto’s! Complimenten voor jezelf en Marc!

Reply
Marc Boland 26 mei 2017 - 14:33

Het was echt een super gezellige middag en hele leuke foto’s. Je bent een natuurtalentje! Je weet het nu he…. er komt een vervolg 😉

Super bedankt voor mijn vermelding ❤️

Reply
Vlijtig Liesje 26 mei 2017 - 15:22

Wauw, ik vind dat je er prachtig uit ziet! En wat een mooie jurken heb je aan. Je bent een prachtig model!

Reply
alexa 26 mei 2017 - 18:08

Zitten echt super mooie foto’s tussen en wat is het leuk met die belichting! Leuk dat je dit een dagje kon doen!

Reply
Jill 26 mei 2017 - 18:20

Mooi foto’s hoor! Complimenten voor jou en de fotograaf. Ik zou zelf niet snel een fotoshoot doen. Waarom? Geen idee eigenlijk? Ik denk, omdat ik nog niet blij ben met mezelf.

Reply
Amylia De Schepper 26 mei 2017 - 18:25

Moet je vaker doen, je bent een knap model!

Reply
Sandra 26 mei 2017 - 19:38

Wat leuk zeg! En het zijn inderdaad mooie foto’s. En ik zag geen buik hoor… 😉

Reply
Lotte 27 mei 2017 - 11:55

Wauw wat een mooie foto’s! en ik zie niks om onzeker over te zijn!

Reply
Lonneke 28 mei 2017 - 15:45

Wat een prachtige foto’s en wat is er mooi met het licht gewerkt.

Reply
kim 29 mei 2017 - 15:10

Wauw wat een prachtige foto’s en je haar! Ik ben jaloers op je haar, wow!!!

Reply
Kimberly 30 mei 2017 - 15:02

Wat een mooie foto’s allemaal zeg! En je draagt ook leuke outfits 😀

Reply

Geef een reactie