Meedoen aan een misverkiezing

by Anouk

Soms vraag ik jullie om iets te doen, bijvoorbeeld stemmen op een poll, of vragen verzinnen voor mijn eerste Q&A. Het gaat altijd om mijn blog en die dingen horen er nu eenmaal bij.

Vandaag heb ik een andere vraag voor jullie, maar eerst even wat informatie.

Soms vind ik iets eng om te doen, bijvoorbeeld alleen naar de sauna gaan, of afspreken met mensen die ik niet goed ken. Waarschijnlijk heeft iedereen dat wel eens. De laatste tijd probeer ik met opzet dingen te doen die ik eng vind, uit mijn comfortzone te treden. Stiekem vond ik deze blog opzetten ook spannend, wat moet ik schrijven? Wat willen jullie lezen? Maar ik zie steeds meer dat jullie het waarderen wat ik schrijf, en krijg ook complimenten. Dat doet heel veel goed. Als ik nu iets schrijf denk ik niet meer: ojee, wat zullen mensen hier van vinden?

Dus nu het volgende, ik heb me ingeschreven voor een echte missverkiezing! Een alternatieve missverkiezing, dat dan wel. Waar mensen zich voor op konden geven om Miss Alternative te worden. De telling is afgelopen dinsdag geopend, dus nu kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet. Niet alleen de stemmen gelden, er is ook een jury die de modellen keurt. Een tijd geleden had ik me nooit op durven geven voor een wedstrijd als deze. Ik zat niet lekker in mijn vel, voelde me niet mooi, dacht niet eens over zo’n wedstrijd na. Toch heb ik me opgegeven. Om me uit mijn comfortzone te dwingen, maar ook om anderen mee te geven wat je met positiviteit en een gezonde levensstijl kunt bereiken!

Daarom zou ik het heel erg leuk vinden als jullie op me stemmen om me hier in te steunen. Wel vermeld ik me erbij dat je om te stemmen je aan moet melden, mocht je dat niet willen kun je mijn pagina liken, waardoor ik ook punten krijg. Ik denk dat deze wedstrijd voor mij persoonlijk inhoud dat het niet uit maakt welk maatje je hebt, maar dat positiviteit en doorzettingsvermogen een hele belangrijke factor is.

klik HIER als je me wil helpen.

PhotoGrid_1400167439038-1

Ik zal zorgen dat ik hier verder niets meer over vermeld en binnenkort kun je gewoon weer blogs lezen over gezondheid, sport & beweging, en een positieve levensstijl.

 

Misschien ook iets voor jou?

2 comments

Marijn 22 mei 2014 - 19:35

Prachtig zie je er uit! Succes!!

Reply
Aniek 15 oktober 2015 - 09:55

Hoi Anouk!

Knap van je, inderdaad gewoon uit je comfortzone stappen! Ook dit helpt mee aan een goede levensstijl. Want psyche en lichamelijke gezondheid staan meer in verbinding dan we denken! Hoop dat je snel je fel begeerde tiara wint;) Succes!

Reply

Geef een reactie