Het gaat goed!

by Anouk

Het gaat heel goed! Dat wilde ik graag even met jullie delen. Het is een hele tijd stil geweest op de blog want er zijn verschillende dingen gebeurd:

1. Ik ben weer helemaal beter
2. Ik heb twee super leuke nieuwe banen
3. Ik ga samenwonen!

Daarnaast kunnen jullie op de homepage zien dat ik achter de schermen flink heb zitten klussen. De hele homepage is vernieuwd! Hierdoor kom je op een veel rustigere website binnen dan voorheen. Verder bleken veel van mijn advertenties gericht te zijn op afvalproducten en dat was zeker niet mijn bedoeling. De advertenties worden gewoon heel erg random gegenereerd en ik kon daar niet zoveel in aanpassen. Hoewel dit heel fijn was voor mijn inkomsten (ik spaar voor verbetering van de website) vond ik dit totáál niet meer bij Groentje Gezond anno 2019 passen. Het is tijd voor je goed voelen, gezond, en dan wil je niet mensen onzeker maken met shit zoals afvalproducten. Je bent al goed zoals je bent en als je hier bent voor lekkere gezonde recepten, tips, informatie of juist omdat je de persoonlijke artikelen interessant vindt dan zit je hier goed.

Ik ben weer helemaal beter

Na een jaar van ziekte kan ik eindelijk zeggen dat ik helemaal weer beter ben. Oude artikelen over ziek zijn kun je uiteraard altijd teruglezen en ik ben dankbaar dat ik anderen heb kunnen helpen door er over te schrijven. Wel vind ik het belangrijk, met oog op mijn nieuwe werk, om dat hoofdstuk af te sluiten. Het gaat heel goed met me en dat wil ik nu graag weer met jullie delen. De oude positieve Anouk is BACK! Misschien deel ik in de toekomst nog wel eens iets over hoe het was om ziek te zijn en om alles weer op te bouwen. Waarschijnlijk zal dit meer informatief dan heel persoonlijk zijn. Wel mag je me ALTIJD een berichtje sturen (in de comments onderin of via Anouk[@]groentjegezond[.]nl

Twee nieuwe banen

Het leven kan raar lopen, zo was ik ziek en kon ik tijdelijk niet meer werken, nu heb ik twee amazing banen! Ik ben weer docent Engels op het ROC, iets wat ik al een paar jaar had gedaan en waar ik natuurlijk ook voor had gestudeerd. De eerste lesweek is alweer begonnen en het bevalt me meteen heel goed. Een leuk warm team, sportieve en leuke studenten en ik ben ook nog eens mentor van een klas.

Ook werk ik bij de Lush! Hier begon ik al een paar maanden geleden mee omdat ik graag weer wilde werken en het bevalt me super goed! Zo goed dat ik dit naast het lesgeven graag wil blijven doen zelfs. De ethiek van de winkel pas heel goed bij me. Daarnaast geeft het me heel veel energie om op een andere manier met mensen te werken en meer te leren over de producten en ingrediënten. Dat het team ook nog eens leuk is vind ik ook heel erg tof!

Natuurlijk moet ik goed op mezelf letten, niet teveel willen. Daarom focus ik me vooral op wat mij energie geeft. Ook moet ik écht op zoek naar een fijne sport want alleen een uur fietsen per dag vind ik te weinig. Wellicht hebben jullie nog leuke ideeën?

Samenwonen

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤ #love #couplegoals #happy #winetime #lief #sorryvoordezoetsappigheid

Een bericht gedeeld door Anouk | Groentje Gezond (@groentjegezond) op

We gaan naar Amsterdam! Ik vind het echt rete spannend, maar ik ben zo gek op deze vent! Hoewel ik nog niet heel veel over deze liefde heb gedeeld wil ik wel kwijt dat ik al iets meer dan een jaar ontzettend gek op hem ben! We gaan wel wat kleiner wonen en moeten twee huisjes in één huis zien te proppen dus we moeten allebei gaan ontspullen. Nou weet ik dat er een Marie Kondo serie op Netflix staat dus misschien moet ik die maar eens gaan kijken.

Veel nieuwe inspiratie

Omdat ik nu in zo’n fijne flow zit heb ik zo veel inspiratie voor artikelen. Zo zat ik in een podcast! Kook ik nog steeds gezonde recepten (en de herfst en winter komt eraan dus nieuwe inspiratie), en wil ik dus weer flink gaan sporten. Mijn hoepel MOET zeker mee naar het nieuwe huisje maar verder weet ik nog niet zo goed wat ik wil gaan doen. Zelf zit ik te denken aan iets van dans, maar ik sta open voor ideeën. Wat lijkt jullie een sport die goed bij mij zou passen? Of waar zou je graag wat meer over lezen?

Wel moet ik dus echt zorgen dat ik zelf op prioriteit nummer 1 blijf staan dus dat ik niet nu ook nog als een malle artikelen ga schrijven naast een druk werkleven. Ik ga rustig op mijn eigen tempo weer nieuwe artikelen verzinnen. Hou tot die tijd vooral de Facebookpagina of Instagram in de gaten waar ik deel wanneer er iets nieuws online komt.

De vraag van vandaag: wat vinden jullie van de nieuwe homepage?

 

Misschien ook iets voor jou?

1 comment

Jenn 3 september 2019 - 09:39

Wat fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat!

Reply

Geef een reactie