Het beste van 2014

by Anouk

Het is december en dat betekent dat het einde van het jaar in zicht is. Dit jaar ben ik pas begonnen met Groentje Gezond en ik ben zo veel gegroeid vanaf mijn eerste blog tot nu! Wow…
Daarom heb ik een lijstje gemaakt met de artikelen die het best gelezen zijn dit jaar.

Maar eerst:
Mijn aller eerste blog vind je HIER
Uiteraard gaat deze blog over: waarom Groentje Gezond?

Het beste van 2014
Super makkelijke tomaten groentesoep
20140129_202328

Dit is absoluut mijn meest bezochte recept. De afgelopen week werd dit recept al 150 keer bekeken zonder dat ik er ‘reclame’ voor maakte. Blijkbaar wordt dit recept veel op volrecepten.nl gevonden of gewoon via Google. Leuk!

Sportoholic 
PhotoGrid_1406900594940
Een maand lang élke dag sporten. Met voor en na foto’s, het was echt super spannend maar het resultaat heb ik met jullie gedeeld. Super lief dat jullie me een maand lang steunden met deze uitdaging.

Later word jij dik!
cimg4347
Een hele persoonlijke blog over het feit dat ik altijd dacht dat ik later toch wel dik zou worden, omdat ik dat vanaf een jonge leeftijd altijd al hoorde…

De grote smaak en gezondheidtest (AH to Go salades)

De AH to go had nieuwe salades in hun assortiment opgenomen. Tijd voor mij om te testen of ze wel écht zo gezond waren als dat de Albert Heijn beweerde.

6 producten die gezond lijken maar dat niet helemaal zijn

baguette-74356_640

Deze zes producten lijken heel gezond, jarenlang heb je waarschijnlijk van je moeder, je oma of het voedingscentrum gehoord dat je absoluut (sommige) van deze producten nodig hebt voor een gezonde lifestyle. Ehm.. Nee hoor!

9 ontbijtrecepten voor een gevarieerd ontbijt

Elke keer denk ik weer, oja dit moet ik ook nog een keer doen met makkelijke lunchrecepten! Maar blijkbaar zijn jullie ook blij met 9 soorten ontbijt. Vooral het idee dat je ’taart’ kan eten als ontbijt, zonder je schuldig te voelen, slaat bij veel mensen aan ;).

Dik is hip
wpid-10597307_1541523759401283_2102924706_a.jpeg

“Mee eens! Goed geschreven!” Was een van de reacties die ik op dit artikel kreeg. Opeens was “fatkini” namelijk super hip op Instagram. Wat ik daar van vond? Klik even op de link en lees mijn uitgebreide mening over dat fenomeen.

Interview met… Jochem Erdhuizen

Jochem is lief, Jochem is leuk, Jochem is een oud huisgenoot van mij en heeft het mega zware trainingsprogramma Insanity afgerond. Daar wilde hij heel graag met mij over praten, en dames… Klikten jullie zo vaak op dit artikel omdat de foto zo interessant is? 😉

En 2015 dan?
Ik had nooit verwacht dat er 2000 mensen per maand op mijn blog kijken (gemiddeld). WOW! Ik weet dat het voor veel bloggers niet veel zal zijn, maar bijna honderd mensen kijken per dag op Groentje Gezond en dat vind ik stiekem echt superveel. Het leuke is ook gewoon dat dit aantal maar blijft groeien!
25000 mensen (ongeveer) hebben dit jaar artikelen op mijn blog gelezen. Aaaah, dat vind ik zo super fantastisch.
Daarom wil ik jullie in 2015 gaan bedanken. 8 januari bestaat Groentje Gezond, ik denk dat nog snel iets moet bedenken wat leuk is om jullie te bedanken. Ik verwacht voor 2015 dat Groentje Gezond groter gaat worden. Het lukt me niet elke keer om 5 keer per week een blog te schrijven zoals ik dat soms wekenlang wel heb gedaan. Daarom wil ik wat meer de diepgang in. Ook wil ik weer delen wat ik zelf doe om zo gezond mogelijk te leven en hoe dat gaat (met vallen en opstaan).

Ook wil ik graag van jullie weten wat jullie in 2015 graag op Groentje Gezond zouden willen zien. Meer uitdagingen? Een win actie? Laat het weten in de comments ik ben heel benieuwd!

Misschien ook iets voor jou?

2 comments

Jenn 17 december 2014 - 13:22

Leuk om te lezen! Zo’n artikel heb ik ook nog gepland staan over een paar dagen.

Reply
Anouk Vriezen 17 december 2014 - 15:55

Ben ik heel benieuwd naar! Deel je hem hier dan ook eventjes? 😉

Reply

Geef een reactie