Happy Tag

by Anouk

Soms heb je zo’n dag… Een dag waarop niets lukt, alles even tegenzit en je jezelf het liefst tot een balletje rolt onder een hele grote berg met dekens.

Maar dat gaan we lekker niet doen! Positiviteit vind ik heel erg belangrijk, misschien noem je me een eeuwige optimist maar zelfs de kleinste dingen kunnen je dag weer goed maken.
We hebben een prachtige zomer gehad, alleen zit het weer nu even tegen. Jammer, maar niet getreurd! Ik heb een Happy Tag bedacht. Waarom ik deze op Groentje Gezond zet?

Positiviteit is super belangrijk! Én heel goed voor je gezondheid. Daarom gaan we de mooie dingen vinden in de volgende 6 vragen.

1. Waar werd jij vanochtend vrolijk van?
Vandaag had ik een lastig dagje, dus ik begin met een moeilijke vraag! Het was lastig om vroeg op te staan, ik was echt super moe door de muggen die me de hele nacht wakker hebben gehouden. Maar ik werd vrolijk toen ik een van mijn favoriete bands door mijn koptelefoon hoorde terwijl ik naar mijn werk fietste. Wat kan muziek lekker zijn, vooral het juiste nummer op het juiste moment. Én het regende niet, dus ik kwam droog op mijn werk!

2. Van welk nummer word jij helemaal happy?
Ik vind een heleboel nummers heerlijk om te luisteren, maar dit nummer vind ik al een tijdje helemaal geweldig!

3. Noem 5 dingen of personen waar jij gelukkig van wordt
Vriendlief
Super cheesy natuurlijk, maar als het niet zo zou zijn was er misschien iets mis ;). We zijn lekker gek op/met elkaar, wonen alweer 2,5 jaar samen en hebben het nog steeds leuk!

 photo PhotoGrid_1406721931863_zps2bwxxusr.jpg

Familie, vrienden 
Ook heel logisch natuurlijk maar ik ben dankbaar en heel blij met mijn familie. Wat er ook is, ik kan altijd bij mijn ouders aankloppen. Mijn vrienden sleuren mij door leuke en minder leuke periodes. Ook vrienden die je soms een jaar niet ziet kunnen soms zo veel voor je betekenen. Zo kwamen vrienden van mij, ondanks dat ik ze al meer dan een halfjaar niet had gezien, op ziekenbezoek na een operatie. Zulke gebaren kunnen je helemaal opbeuren als je even een dipje hebt.

Planten in de lente
Ken je dat? Het is winter geweest, alles was donker, dor en dood. Opeens zie je de eerste narcissen, de eerste blaadjes aan de bomen en het gras is groener dan je ooit had opgemerkt. Ik word super vrolijk als de lente weer begint. Lente tot en met herfst vind ik heerlijk, de winter niet zo heel erg…

Dromen en fantasie
Ik vind het heerlijk om mijn wekker een uur vroeger te zetten zodat ik nog een uurtje kan dromen. Vooral als ik niet zo diep slaap kan ik vaak mijn dromen beïnvloeden. Opeens doe ik de tofste dingen die ik ook nog eens bewust meemaak!
Als ik niet kan dromen dan vind ik het heerlijk om in iemand anders hoofd te duiken door middel van een film of een goed boek. Momenteel is Game Of Thrones even afgelopen dus lees ik de boeken. Heerlijk! Oja, mijn favoriete boek is heel nerdy Harry Potter, al heb ik ook veel gehad aan de Voedselzandloper ;).

Slapen
Ik slaap veel te weinig. Vaak kom ik ’s nachts mijn bed niet in door verschillende redenen, maar ik vind het heerlijk om te slapen. Vooral uitslapen eigenlijk. Lekker lang in bed blijven liggen! Vooral in de winter is dit lekker (dat vind ik dan wel weer fijn aan winter) want dan is je bed zo lekker warm en is het buiten zo koud. Met een flanellen pyjama, twee dikke dekens en sokken. Mmmm ik heb nu alweer zin om in bed te liggen!

4. Waar ben je het meest trots op?
Het meest weet ik niet precies. Ik ben super trots op deze blog! Op mijn gezonde levensstijl, op mijn doorzettingsvermogen ondanks soms minder vrolijke periodes én op het feit dat ik overal altijd het positieve in probeer te zien.

5. Wat is het lekkerste gevoel ter wereld?
In de zomer met je blote voeten door het gras lopen vind ik heerlijk. Of een duik nemen. En verliefd zijn of je geliefd voelen. Heerlijk!

6. Zet een timer op 1 minuut, typ in deze minuut zoveel mogelijk woorden waar jij blij van wordt!
Go!
Vakantie, zon, zee strand, vriendlief, blog, sporten, gezond zijn, series, boeken, films, kaarslicht, lekkere luchtjes, zonneschijn, warmte, liefde, knuffels, vrienden, lange telefoongesprekken, kaartjes, chocola, gezelligheid, licht, ruimte, kaas, rode wijn.

Dat waren er 26! Hoeveel vrolijke positieve dingen kun jij opnoemen in 1 minuut?

De bedoeling van een tag is dat andere mensen hem ook in gaan vullen, nomineer daarom 5 andere bloggers om deze tag te doen.
Het leuke van deze tag (denk is), is dat je er een positief gevoel van over houdt en deze weer door kan geven aan anderen.

Als jij deze tag ook wil gebruiken ga gerust je gang! Maar geef dan Groentje Gezond even de credits voor het bedenken 😉 Dankjewel!

Via een bloggergroep op Facebook vroeg ik mede-bloggers of ze getagged wilden worden. Het zijn er meer dan vijf geworden. Leuk dat jullie mee willen doen!

 

W in Wonderland 
Blog van een oud klasgenootje over fashion & lifestyle. Haar foto’s zien er fantastisch uit vooral omdat ze vaak aparte graffity muren als achtergrond gebruikt.

Beauty Flame Natasja
Wat heeft deze meid een veelzijdige blog! Beauty, lifestyle en persoonlijke artikelen.

Virtual Beauty
Geen allerdaagse beauty blog want ze schrijft ook over afvallen en heeft net als ik recepten op haar blog staan.

A look in my diary
Misschien herken je Lesley van het programma Benelux next top model. Ze is nog steeds model en houdt deze goedgelezen blog bij over haar modellenwerk en beauty & lifestyle.

Belle Vie Fashion
Priscilla deelt met ons haar beautytips en geheimen.

Foodies Favorites
Ik ben heel blij dat zoveel lifestyle & beauty bloggers mee wilden doen aan deze tag maar een mede Foody is natuurlijk helemaal top. Ik kende deze blog nog niet maar hij is zeker de moeite waard! Met allemaal tips&tricks als het gaat om koken. En eerlijk is eerlijk, ik krijg honger van de mooie foto’s op deze blog.

Mandy Johanna
Deze dame vind het leuk om met tags mee te doen. Ga je gang! Super leuk.

Natalies Library
Een leuke blog met boekrecensies. Lekkere boekaanraders dus!

Sammies Lovely Life
17 jarige Samantha schrijft elke maandag en donderdag over vanalles en nog wat. Vooral beauty en lifestyle.

Beauty Tricker
Een leuke blog met hele mooie foto’s en leuke artikelen.

Wist je dat je me ook kunt volgen op Facebook  Twitter en Bloglovin’?

 

 

Misschien ook iets voor jou?

15 comments

Jenn 21 augustus 2014 - 12:57

Wat een leuke vrolijke tag heb je bedacht!

Reply
Anouk Vriezen 21 augustus 2014 - 15:34

Dankjewel Jenn, af en toe moet ik gewoon even extra positief denken.

Reply
Desiré 21 augustus 2014 - 13:55

Wat een leuke post! Mooie dingen waar jij happy van wordt. En bedankt voor de tag! Binnenkort lees je op mijn blog wat mij blij maakt! 😀

Reply
Anouk Vriezen 21 augustus 2014 - 14:47

Dankjewel Desiré ik ben heel benieuwd wat jij voor antwoorden geeft. Ik hou het in de gaten 😉

Reply
Desiré 23 augustus 2014 - 09:43

Schande! Gister wel klaargezet, maar op één of andere manier niet geplaatst.. Drukke dag, hij vloog voorbij.. :O Nu alsnog live gezet, dus hier is ie! http://foodiesfavorites.com/persoonlijk/whole-lot-happiness-de-happy-tag/

Reply
Kim 21 augustus 2014 - 14:01

Wat een leuke tag! Ik neem hem graag over 🙂 Tuurlijk zal ik je blog ook vermelden!

Reply
Anouk Vriezen 21 augustus 2014 - 14:47

Leuk Kim!

Reply
Kim 22 augustus 2014 - 19:50

Ik heb hem zojuist online gezet! 🙂

Reply
Anouk Vriezen 23 augustus 2014 - 00:03

Ja ik heb het gezien. Super leuk!

Reply
priscilla 21 augustus 2014 - 14:18

Wat een super leuke tagliatelle en ontzettend leuk ingevuld. Bedankt voor het raggen, ikbga hem overnemen dan komt die volgende week online 🙂

Reply
priscilla 21 augustus 2014 - 14:19

Haha oeps ik bedoelde natuurlijk tag

Reply
Renee 21 augustus 2014 - 14:22

Toen ik het in de Facebookgroep las was uk meteen enthousiast en benieuwd. Echt een mega leuke tag! Ik wil hem overnemen als je dat oke vind. 🙂

Reply
Anouk Vriezen 21 augustus 2014 - 14:48

Uiteraard! Leuk dat je hem wil overnemen 🙂

Reply
Geluksmomenten TAG - Lotus Writings 13 april 2017 - 13:43

[…] had om in te vullen. En nu besloot ik zelf ook eens een TAG te bedenken. Net als de Happy Tag van Groentje Gezond een volledig positieve dit keer: de ‘Geluksmomenten’ tag, in de hoop dat je na het […]

Reply

Geef een reactie