Geboorteposters van Gallerix

by Anouk

Wat vliegt de tijd! Onze baby is gewoon al weer elf maanden oud. Alle clichés zijn waar en soms zou ik de tijd stop willen zetten. Dat kan niet, maar toen Gallerix me benaderde of ik een tastbare herinnering van mijn kleintje wilde voor aan de muur (met een leuke kortingscode onderaan dit artikel) twijfelde ik geen moment. Vandaag lezen jullie een review van de geboorteposter die ik heb mogen ontvangen.

Dit is een gesponsord artikel. Ik heb de posters met frames gekregen.

Wat is een geboorteposter?

Ik had ze wel eens voorbij zien komen. Geboorteposters die weer laten zien hoe klein je baby was bij de geboorte. Hoe ouder je kindje wordt hoe gekker het lijkt dat ze ooit zo klein waren. Geboorteposters zijn leuke kraamcadeaus voor kersverse ouders, maar ook leuk om later nog te geven/krijgen of natuurlijk zelf te kopen. Zelf gaan we de poster op de kamer van ons dochtertje hangen maar je deze poster staat goed op elke plek van je huis.

De geboorteposters van Gallerix

Bij Gallerix zijn er ontzettend veel keuzes als het gaat om geboorteposters. Je hebt de schets die wij hebben uitgekozen. Als je een mooie schets hebt uitgekozen kun je ook nog de stijl kiezen zoals origineel, modern, vogue en een lichte of donkere achtergrondkleur. Er zijn ook verschillende lijsten in hout of metaal die de poster helemaal af maken.

Mijn ervaring met Gallerix

Naast een geboorteposter heb ik ook nog een poster van een leeuwtje besteld omdat het sterrenbeeld van onze dochter is. We kozen voor houten lijsten omdat dit het beste bij ons interieur past. De posters en lijsten werden snel bezorgd en zaten netjes ingepakt. De posters zijn van goede kwaliteit en ook de lijsten zijn mooi en stevig. De lijsten hebben geen glaswand maar een dik plastic wat mij een fijne en veilig gevoel geeft omdat we de posters op de babykamer willen hangen. Naast geboorte- en kinderposters zijn er nog een heleboel soorten posters die mooi in je huis kunnen staan. Ook staat er op de website nog een heleboel inspiratie voor bijvoorbeeld hele fotowanden.

Ik ben heel blij met de posters. En wat heel leuk is: ik heb een kortingscode!

Hiromi is 30 juli jarig en om dit te vieren mag ik jullie 30% korting op posters (niet toepasbaar op lijsten) geven. De kortingscode is Anouk30 en geldig t/m 30 juli.

Dit was weer een ander soort artikel dan jullie van me gewend zijn, misschien was het mijn moederhart maar ik vond deze samenwerking erg leuk ook omdat ik er een ander blij mee kan maken. Daarnaast was de mini shoot die ik met Hiromi deed ook zeker de moeite waard. Volgens mij vond ze de posters ook erg mooi (en lekker, het leeuwtje verdween snel in haar mond 😅

Liefs Anouk

Misschien ook iets voor jou?

Geef een reactie