Favoriete blogs

by Anouk

Voordat ik zelf ging bloggen kwam ik erachter dat blogs inspirerend en leuk om te volgen zijn. Doordat ik journalistiek heb gestudeerd begon ik na te denken: Waarom niet? In het verleden had ik meerdere persoonlijke blogs met verhalen en verwonderingen, maar die zijn nooit geworden wat deze site nu is. Misschien volgen jullie al blogs die jullie inspirerend vinden, maar graag deel ik mijn favoriete blogs met jullie! In willekeurige volgorde hier zijn ze:

Kiwi&Zo  is een blog met heel veel informatie over gezondheid, met een heleboel recepten en weekmenu’s. Puur eten met échte ingrediënten, daar gaat het om. Een blog die ik eigenlijk wel dagelijks bezoek omdat je niet uitgelezen raakt. Dit is een van de eerste gezondheidsblogs die ik begon te lezen en waardoor ik zelf op het idee kwam om ook te gaan schrijven. ze heeft een unieke stijl en geeft je als lezer het gevoel dat je reacties ook daadwerkelijk gewaardeerd worden.

 

Uit Pauline’s keuken ziet er meteen al lekker uit met die banner! het is een digitaal magazine voor je dagelijkse dosis culinaire inspiratie. Pauline wil graag mensen inspireren en dat doet ze zeer goed. Ook ken je haar misschien van het voedselzandloper kookboek.

I Love Health is een veelzijdige blog over gezondheid, beauty en fashion. Er staan mooie foto’s op en de layout spreekt me erg aan. Maar niet alleen de buitenkant is belangrijk, de inhoud is ook inspirerend. Grappige en interessante teksten met bijpassende foto’s. Daisy zegt van zichzelf dat ze een bovengemiddelde interesse in gezondheid heeft, maar dat ze ook af en toe een chocolaatje of frietje eet. Verder traint ze voor een halve marathon, leuk om met haar mee te lezen.

 

Eigenlijk sprak deze blog me in eerste instantie aan omdat ze een leuke naam hebben.

Moderne hippies, deze blog gaat niet alléén over gezondheid maar ook over milieu en fun. Super leuk als je eens wat anders wil lezen dan alleen recepten (die ze ook hebben!)

 Beginspiration geeft mij altijd een positief gevoel. De schrijfster schrijft leuk, lekker casual en heeft unieke recepten. Soms echt apart. Ik herinner me een blog waarin ze op onderzoek ging omdat er lawaai was in haar appartementencomplex, een buurvrouw bleek zelf kippen te slachten en daar had ze een interessante reportage over. Niet standaard stuff dus. Maar daarom heel leuk om te lezen.

 

Great body & skin is een engelstalige gezondheidsblog. Altijd al willen weten hoe een supermodel leeft en beweegt? Wat eten ze? Echt een hele leuke blog waar je eens achter de schermen mag kijken. Met super lekkere recepten en er wordt veel input gevraagd aan lezers.

 

Hopelijk vinden jullie deze blogs net zo leuk als ik, welke blogs lees jij regelmatig?

 

 

Misschien ook iets voor jou?

4 comments

Nikki C&IJ 28 juni 2014 - 15:47

Leuk om ze zo eens op een rijtje te zetten. Ik ken nog wel een leuke en das die van mezelf. 😉 als k zo brutaal mag zijn.. 🙂
Op http://www.chocolaenijsbergsla.nl schrijf over chocola en ijsbergsla en alles daar tussen in.

Reply
Anouk Vriezen 28 juni 2014 - 16:14

Wat een leuke naam! Je layout ziet er ook super uit, ik ga snel eens wat van je lezen 🙂

Reply
Julie Hapjesprincess 28 juni 2014 - 19:20

Tof !!! Ik kende de blogs al. Die van jou kende ik nog niet en volg ik nu ook bij. Zelf blog ik ook over hardlopen en gezonde voeding.
Groetjes Julie

Reply
Inaya 26 juli 2021 - 04:35

Ik vind dit een leuke blog https://www.flinndal.nl/blog allerlei tips over supplementen, voeding en gezondheid.

Reply

Geef een reactie