Druk achter de schermen voor 2015

by Anouk

Zijn jullie allemaal weer een beetje bekomen? Ik heb lekker geproost met mijn ouders en familie, gewoon een rustig oud & nieuw gevierd.

Het is de laatste tijd een klein beetje stil geworden op Groentje Gezond, maar het is niet zo dat ik niet heel erg druk ben achter de schermen. Ik ben op dit moment nog steeds bezig met alle linkjes checken, alle foto’s nakijken (vallen ze onder auteursrecht? Zijn ze online maar niet meer beschikbaar?) én zoektermen aanvullen.

Want, super leuk, ik ben erachter gekomen dat als je tomaten groentesoep, of groente tomatensoep Googled, ik als derde of vierde optie sta! Hoe tof is dat? Oké dat is misschien vooral leuk voor nerdy mensen zoals ik, maar het voelt echt heel gaaf.

Voornemens

Wat wil ik in 2015 persoonlijk maar ook op mijn blog bereiken? Ik stroom nu al helemaal over met ideeën!

1. Op zoek naar een nieuwe sport

Mijn sportschool abonnement is ondertussen al een tijdje opgezegd en nu ben ik op zoek naar een nieuwe sport. Eigenlijk wil ik heel erg graag op ballet maar ik durf niet zo goed. Ik ben bang dat ik dan een ‘balletje’ tussen de slanke ballarina’s ben. Maar weet jij een sport waar je helemaal lyrisch over bent? Iets met dansen, bewegen, in een groep? Laat het me weten 😉

2. Weg met de kilo’s!

Aankomen is nooit leuk, natuurlijk weten jullie ondertussen al dat ik super trots ben om een gestopte roker te zijn. Een niet-roker eigenlijk! Maar door het stoppen, ben ik meer gaan eten. Ook af en toe iets vaker troostvoer (wat bij deze gebanned is uit mijn huis) omdat ik mezelf stiekem een klein beetje zielig vond. Het stoppen was ergens heel makkelijk, maar aan de andere kant zijn er wel zes kilo bij. Dus weg met die kilo’s!

3. Positieve mindset

Lekker met veel positiviteit 2015 in, iets wat ik in 2014 ook probeerde. Maar er is zoveel vervelends gebeurt in 2014 en daarom wil ik me nóg meer focussen op de positieve dingen in 2015. Ik heb bijvoorbeeld een stage gevonden. Na heeeeel lang zoeken, mag ik vanaf februari stage lopen op een ROC. Ik heb een super leuke bijbaan naast mijn studie (ik werk in een slijterij) en ik heb een lief vriendje die zijn eigen bedrijf gaat starten als het goed is. (Als er nog liefhebbers voor zelfgemaakte elektrische gitaren zijn, laat het ook even weten 😉 ) Ook ga ik over een week met mijn moeder op vakantie naar Gran Canaria (zon! 21 graden, helemaal prima!) iets waar ik heel erg naar uitkijk. Lekker mijn wandelschoenen mee en vooral even goed uitrusten. In 2015 wil ik stil staan bij positieve en mooie momenten. Dat probeer ik altijd al, maar ik wil het gewoon benoemen als ik goed gaat of mooi is.

4. Nijmeegse vierdaagse lopen

Ah, nu heb ik het voor jullie allemaal opgeschreven! Dit jaar wil ik heel graag de Nijmeegse vierdaagse gaan lopen. Dat word echt oefenen en trainen en vooral heel veel wandelen! Deze week ga ik écht uitzoeken hoe je moet beginnen met trainen, hoe vaak moet je wandelen en hoe bouw je op? Ik ga jullie zeker op de hoogte houden!

5. Minder stressen

Ja ik heb een artikel geschreven ooit over minder stressen. Dat kan ik zo nu en dan best in de praktijk brengen, maar ik wil gewoon altijd minder stressen. Ik ben chaotisch en best stressgevoelig, dus ik ga proberen toch minder te stressen. Meer tijd voor mezelf te nemen en niet alles extreem serieus te nemen.

6. Groeien met Groentje Gezond

De Facebookpagina ging het nieuwe jaar in met 350 likes. Hoe gaaf is dat? Op Bloglovin’ heb ik nog niet zo veel volgers (hint) maar ik groei langzaam en gestaag. Als blogger voel ik dat ik een beetje mee ga doen met de grote jongens en meiden. Dat voelt heel tof, en het voelt vooral als een beloning voor mijn tijd en de moeite die ik doe om mooie artikelen te schrijven. Op dit moment ben ik hard op zoek naar een camera zodat ik mooiere foto’s kan maken, ook hoop ik af en toe een winactie te organiseren en meer samen te werken met bedrijven of andere bloggers. Wie weet word ik groter, en misschien blijf ik lekker klein. Ik vind Groentje Gezond echt fantastisch om te doen, jullie zijn ook echt fantastisch dat jullie willen lezen wat ik schrijf! Heel erg bedankt voor het lezen en de reacties die jullie plaatsen, daar doe ik het voor!

Dat waren mijn goede voornemens voor 2015, hebben jullie nog goede voornemens gemaakt?

Ik wens jullie allemaal een fijn maar vooral gezond 2015

Misschien ook iets voor jou?

6 comments

Deisy 2 januari 2015 - 08:16

Wat een prachtig lijstje met voornemens. De Nijmeegse vierdaagse zou ik ook nog zeker willen doen: lijkt mij zo’n uitdaging. Lijkt mij dus leuk om die reis op je blog te lezen (kan ik ook van leren hihih). Succes voor komend jaar in ieder geval 😉

Reply
Anouk Vriezen 2 januari 2015 - 11:15

Lijkt me ook een uitdaging en ik hou heel erg van wandelen. Ben beniewds hoe dat gaat zijn! Wel heftig denk ik…

Reply
Jenn 2 januari 2015 - 10:14

Leuk om te lezen, succes met je doelen! Die van mij zijn een paar dagen geleden al op mijn blog verschenen. En qua sport: ik ga maandag beginnen met roller derby en daar ben ik mega-enthousiast over. Maar dat staat denk ik wel ongeveer lijnrecht tegenover ballet hoor 😉

Reply
Anouk Vriezen 2 januari 2015 - 11:14

Haha Jenn, toen ik ooit op ballet zat was ik een gothic meisje en stond lijnrecht tegenover de dunne hoogblonde ballerina’s in de groep. Toch was het heel leuk. Rollerderby lijkt me ook gaaf! Heb na Whip It ooit rolschaatsen gekocht. Vind het wel eng maar wie weet als er try-outs zijn… kan nog wel eens informeren. Ga je er een blog over schrijven? Ben benieuwd hoe het je bevalt.

Reply
vintageandbeauty 2 januari 2015 - 11:43

Wat een leuke voornemens! Alvast een fijne vakantie. Als je een keer wilt samenwerken : leuk! Ik heb zelf ook een groene blog (een groene fashion blog) en werk graag samen met andere Bloggers 😉

Reply
Anouk Vriezen 2 januari 2015 - 23:12

Een samenwerking klinkt heel leuk! Groene fashion klinkt leuk, ik ga je even volgen 😉 Misschien moeten we even brainstormen op welke manier we samen kunnen werken. Liefs

Reply

Geef een reactie