Disclaimer

by Anouk

Elk lichaam is anders, elk lichaam reageert anders

Verder ben ik geen dokter en zal ik nooit een dokter worden (docent Engels vind ik al leuk genoeg). Heb je klachten omtrent je gezondheid? Wacht niet te lang en ga naar een dokter.

Sponsoring

sponsor

Groentje Gezond heeft gemiddeld 10.000 bezoekers per maand (hier zit een stijgende lijn in). Voor specifieke gegevens kunt u terecht op de mediakit.

Mijn volgers zijn het meest actief op Facebook (1000+ vind ik leuks) en sinds kort probeer ik actief te zijn op Instagram

Door mijn journalistieke achtergrond kan ik goed schrijven in een formelere setting, maar ik blijf altijd dicht bij mijn blog zoals mijn volgers ook van mij verwachten. Ik werk graag samen met bedrijven en sta altijd open voor acties die op positieve manier bij kunnen dragen aan het leesplezier van mijn volgers. Voor gesponsorde artikelen, reviews, en andere samenwerkingsmogelijkheden sta ik open. Wel ben ik zeer eerlijk naar mijn lezers toe en zal ik geen product aanprijzen als ik er niet positief over ben. Daarnaast ben ik niet geïnteresseerd om te worden benaderd door bedrijven die producten willen aanprijzen die niet bij mijn blog passen (sorry telefoonhoesjes passen niet bij een blog over gezond leven). Ik sta open voor benadering. Voor samenwerkingen gebruik ik alleen no-follow links.

Voor bedrijven is mijn interactieve Mediakit eventueel interessant om te bekijken.

Affiliate links

Affiliate links gebruik in d.m.v. het partnerprogramma van Bol.com, als je op een link ergens op deze website van Bol.com klikt, dan krijg ik daar nog niets voor. Maar mocht je een product bestellen via een link, wat niet hetzelfde product hoeft te zijn waar je op klikt, dan krijg ik commissie. Deze inkomsten gebruik ik voor het onderhoud van de website, om zelf winacties te realiseren, maar vooral voor de website en het verbeteren ervan. 

Ik schrijf wel eens reviews over bijvoorbeeld boeken die ik heb gekocht of heb gekregen. Hierbij plaats ik dan een linkje dat gaat naar Bol.com. Ook aan de rechterkant (desktop versie) van mijn website staat een bestsellerslijst van gezondheidsboeken. Mocht je ooit iets nodig hebben via Bol.com dan zou ik het waarderen als je dat via mijn website doet. Het kost je niets en ik kan het weer investeren in deze website.

algemeen

Zo kan een affiliate link eruit zien (zie je niets? Dat kan komen door je ad-blocker. Je mág altijd op deze link klikken uiteraard.

Advertenties

Op Groentje Gezond zie je advertenties via Google Ads, waarbij ik een klein bedrag kan ontvangen als iemand op een advertentie klikt.
Vrijwel alle foto’s gebruikt op deze blog heb ik zelf gemaakt en vallen dus onder mijn copyright. Zie je een foto (vaak op de beginpagina) die door een professional is gemaakt dan komen deze van deze rechtenvrije website.

Misschien ook iets voor jou?

Geef een reactie

Disclaimer

by Anouk

Uiteraard schrijf ik alleen informatie op waar ik achter sta, gebruik ik meerdere bronnen waaronder tijdschriften, boeken en internet. Toch wil ik duidelijk maken dat iets wat voor mij werkt, misschien niet voor iedereen werkt. Ik ben heel veel afgevallen en nog steeds bezig, door gewoon mijn gezonde verstand te gebruiken. Dus bij alles wat je leest, niet alleen op mijn site maar ook op andere sites, gebruik je gezonde verstand en luister naar je lichaam.

Belangrijk!

Elk lichaam is anders, elk lichaam reageert anders

Verder ben ik geen dokter en zal ik nooit een dokter worden. Heb je klachten omtrent je gezondheid? Wacht niet te lang en ga naar een dokter.

Sponsoring

sponsor

Vrijwel alle artikelen die ik schrijf komen voor de volle honderd procent uit mezelf. Maar zodra je groter wordt als blog word je ook wel eens gevraagd om een gesponsord artikel te schrijven. Dit kan betekenen dat ik bijvoorbeeld een staafmixer krijg die ik mag houden na het schrijven van een artikel (en het product erin vermeld) óf dat ik naar een evenement mag. Mocht ik in de toekomst een gesponsord artikel schrijven dan laat ik dat altijd aan mijn lezers weten.

Of door het bovenstaande euroteken onder een artikel te plaatsen.

Óf door te vermelden dat het een gesponsord artikel is.

Afhankelijk van de opdrachtgever uiteraard.

Heel belangrijk is wel dat ik altijd objectief blijf, ik kies zelf waar ik over schrijf en of ik wel of niet positief ben over een product en ik laat me niet beïnvloeden door iemand die me vraagt ergens iets over te schrijven. Zo werkt vrijheid van meningsuiting namelijk niet 😉

Op dit moment is Groentje Gezond nog lekker klein, het enige waar ik inkomsten uit krijg is het Bol.com partnerprogramma. Soms heb ik een artikel met een link naar Bol.com en ook rechts in beeld zie je (als je adblocker uit staat) een balk van Bol.com. Mocht je nu een keer iets via deze site willen kopen, zou ik het waarderen als je dat via een link op deze website doet. Waarom? Op deze manier kan ik in ieder geval de kosten van mijn website eruit halen, zodat ik niet zelf betaal om deze site in de lucht te houden. Het kost je niets extra’s voor een product dat je toch al aan wilde schaffen. Toch help je zo Groentje Gezond.

Misschien ook iets voor jou?

Geef een reactie