De Nationale eettest 2015

by Anouk

Vorige week liet ik al weten hoe het was om . Maar gisteren was het écht zo ver. We waren op televisie!
Ik hoorde al van een paar mensen dat ze me gespot hebben en Blogqueen heeft een groot deel van de bloggers die meededen genoemd in haar blog. Ik ben heel blij dat ik meegedaan heb, het was een leuke ervaring en het is ook leuk om het dan ook nog eens terug te kunnen zien.
Eigenlijk vond ik het vooral leuk dat ik gevraagd ben door BNN om mee te doen. Je kon je ook zelf opgeven maar ze hebben mij eerst benaderd. Dan voel ik me ineens een echte ‘blogger’. Mensen kunnen me vinden en dat maakt me super trots op wat ik hier doe.
Ook op de Facebookpagina zag ik wat lieve reacties van jullie. Bedankt daarvoor! Leuk dat jullie met me mee keken.

eettest uiteindelijk
Ken jij alle bloggers in het vak? (Zie je waar ik zit? 😉 )

De test was dit jaar wel echt heel pittig, maar Paul de Leeuw (vond ik) deed het leuk. De vragen waren vooral grappig, niet zozeer heel serieus, maar soms wel heel moeilijk. Ik kan iedereen aanrader om de test zelf ook te maken. Mijn vriend deed het trouwens beter dan ik de eerste keer (ik had met het apparaat een zes, met mijn papieren versie een 6,5).

net 1
Daar ben ik! Haha, ik ben een paar keer op televisie gezien geweest, maar het blijft stom en aan de andere kant ook wel een beetje leuk.

HIER kun je de nationale eettest (nog) een keer doen én de hele uitzending terugkijken.

Misschien ook iets voor jou?

4 comments

Mijntje 29 januari 2015 - 13:01

Hoi Anouk,
Jaa ik zag je zitten! Supergaaf om daar te mogen zijn inderdaad lijkt me, en al helemaal een kick dat zij jou benaderde ja! Tof, ben Trots op jou!
Leuk om dit te lezen. Ik deed het bar slecht, en ik was nog wel zo overtuigd van sommige stellingen! Had gewoon een 4,5!!! Vooral die kip schrok ik van…8 weken!? Tijd om de boeken weer in te duiken geloof ik?! Haha.. achja..
Groetjes en liefs, Mijntje.

Reply
Anouk Vriezen 4 februari 2015 - 13:41

Ik vond het ook echt super gaaf om mee te doen. Leuk dat je me zag zittem haha. Er waren heel veel mensen met een onvoldoende, vaak zijn mensen toch te positief ingesteld helaas.

Reply
Claire 29 januari 2015 - 16:55

He wat leuk je blog over de eettest! Leuk om te lezen 🙂

Reply
Jenn 30 januari 2015 - 00:01

Erg leuk! Ik heb het niet op tv kunnen kijken, maar de test op internet ingevuld. Jammer dat je niet kon zien welke vragen je fout had en wat dan het juiste antwoord moest zijn.

Reply

Geef een reactie