De Fitte Vega

by Anouk

Soms ben ik zó trots, dan moet ik er gewoon even iets over schrijven. Op de foto zie je Jasper, mijn broertje, die sinds twee jaar een stuk gezonder is gaan leven. Hij stopte met roken, begon met sporten en gezond eten en werd een tijdje later vegetariër. Sinds kort is hij veganist en is hij een blog begonnen over hoe hij sporten combineert met zijn plantaardige levensstijl. Samen met hem heb ik een tijdje gebrainstormed, wat wat is nou een leuke naam voor een blog? De Fitte Vega was geboren en Jasper begon met stukjes schrijven. Ondertussen heeft hij vijf artikelen gepubliceerd en wil hij elke week een nieuwe update schrijven. Omdat hij verrassend goed schrijft en een heel andere niche heeft dan ik wilde ik vandaag deze blog van mijn super toffe broertje met jullie delen!

Ik ben Jasper Vriezen en twee jaar geleden heb ik het roer omgegooid, ik ben rustig gaan sporten en ik ben mijn voeding gaan veranderen.
2 jaar geleden rookte ik nog 2 pakjes shag per week en ik at alles wat los en vast zat, ik woog 115 kilo en ik stond te hijgen als ik de trap op liep. Ik dacht uiteindelijk bij mezelf, dit moet anders. Ik heb me aangemeld bij de survivalvereniging in de buurt omdat dit me wel een leuke sport leek en ik ben gaan hardlopen. In de tussentijd ben ik door documentaires gaan zien hoe de voedingsmiddelenindustrie in elkaar zit en ben ik gaan inzien dat ik hier geen deel van uit wil maken.

– Stukje uit De Fitte Vega

In twee jaar tijd heb ik mijn broertje zien veranderen, hij is veel met voeding en sport bezig, maar ook met het milieu en dierenwelzijn. Hij heeft enorm veel passie en ik denk dat hij dit zeker in zijn blog kan uiten en daarom wens ik hem veel succes. Voor zijn updates kun je De Fitte Vega nu ook op Facebook volgen. De eerste stukjes staan al online en ik vind ze persoonlijk (al ben ik dan bevooroordeeld) erg goed en leuk geschreven. Precies zoals mijn broertje is en je leest gewoon hoe gedreven hij is.

16684327_170832550077508_3917360777538817021_n 14525049_909066232558147_35609963837548411_o

Dus, heb jij interesse in een mannelijke blogger die zijn reis naar gezond leven, veganisme, survival en een marathon lopen? Neem dan zeker even een kijkje. Of wil je gewoon even weten wie mijn broertje is en wat hij doet? Ook dan is het leuk om even te kijken.

Laat zeker even weten wat je van De Fitte Vega vindt. Dat gaat hij super leuk vinden!

Volg Groentje Gezond ook op Facebook, Instagram en Twitter

Misschien ook iets voor jou?

2 comments

Jenn 15 februari 2017 - 12:12

Leuk, ik ga zeker even kijken!

Reply
Anouk 15 februari 2017 - 14:16

Ben benieuwd wat je er van vindt!

Reply

Geef een reactie