Broccolifestival 6 juni (Winnaar is bekend!)

by Anouk

Dat festivals niet meer ‘alleen maar’ om de muziek draaien is misschien allang bekend. Sommige festivals draaien bijvoorbeeld om de beleving van lekker eten of drinken, literatuur, toneel, surfen en ga zo maar door! Het festivalseizoen komt eraan en ik mag voor Groentje Gezond naar het Broccoli festival!

De opzet van dit festival is duidelijk, laten we mensen op een leuke laagdrempelige manier kennismaken met een gezonde bewuste levensstijl. Er is biologisch eten, een heel vol programma waar onder andere foodies/sportievelingen/maar ook mensen die gewoon erg van lekkere muziek en dansen houden prima hun ei kwijt kunnen. Ook voor kinderen is er van alles te doen dus dit festival is geschikt voor jong en oud.

Er zijn lezingen, sportieve elementen, biologisch eten en drinken, een heleboel (creatieve) workshops, kortom een volle dag met genoeg te doen! Zelf ben ik gek op marktjes, lezingen en workshops.

Tickets zijn hier te bestellen, maar ik mag ook 1x 2 kaartjes weggeven! (afgelopen)

Hoe doe je mee?

Om het laagdrempelig te houden vraag ik je alleen om hier een reactie achter te laten, zorg ervoor dat je goede e-mail adres is ingevuld anders kan ik je niet mailen dat je hebt gewonnen!

‘Ik doe mee’ is al genoeg, al is het natuurlijk leuker als je schrijft waarom je graag naar dit festival zou willen (of wie je mee zou nemen). De winnaar maak ik maandag 1 juni bekend via mijn Facebookpagina en deze blogpost.

De winnaar is gekozen:

Gefeliciteerd Monique S. een mailtje komt jouw kant op met hoe je de 2 kaartjes krijgt.

 

 

Dit festival vindt plaats bij Haddock Watersport, Archerpad 8-10 in Almere.

LOGO-BROCCOLI-DEF (1)

 

Natuurlijk mag je het bericht ook via Facebook delen en liken of even op de Facebookpagina van het Broccolifestival bekijken.

Dit artikel is semi-gesponsord, ik mag van het Broccolifestival 1 x 2 kaarten weggeven en mag naar het festival om een blog te schrijven. Meer weten over het sponsoren van Groentje Gezond lees je in mijn disclaimer.

 

 

Misschien ook iets voor jou?

10 comments

Monique Schüller 26 mei 2015 - 12:14

Het lijkt me een erg leuk festival. Ik zou mijn vriend meenemen,om hem meer te overtuigen van het nut van gezonde voeding. En onze dochters natuurlijk,het zou een fantastische ervaring voor ze zijn.

Reply
Anouk 1 juni 2015 - 09:09

Gefeliciteerd Monique! Je hebt gewonnen, een mail met hoe je de kaartjes krijgt komt jouw kant op.

Reply
Claudia 26 mei 2015 - 12:20

Leuk iniatief! Lijkt me echt leuk om mee te maken!

Ik zou het graag willen winnen, omdat mijn passie gezond leven is! Ben er ondertussen dagelijks mee bezig en ga er ook nooit meer stoppen! Ik ben nog nooit naar het Broccoli festival geweest en daarom zou ik daar graag naar toe willen.

Reply
Francien 26 mei 2015 - 21:03

Dol op broccoli en op festivals, dus een betere combi is er niet hihi! Maar even serieus het lijkt mij een erg gezellig en inspirerend festival waar ik graag met mijn zoontje heen zou willen om samen een gezond hapje, leuke workshop en vrolijk dansje te doen!!!

Reply
Fi 26 mei 2015 - 21:13

ik wil heeeeeeeel erg graag naar het Broccoliefestival want ik ben er zo benieuwd naar hoe het daar is? Ik houd van koken en lekker en gezond eten dus; the place to be…!

Reply
Linda 26 mei 2015 - 22:09

Het lijkt mij leuk om hierheen te gaan met mijn zus. Zo kunnen wij nieuwe ideeën op doen om onze leefstijl gezonder te maken. 😉

Reply
Divine Vitality 28 mei 2015 - 14:05

Wat grappig! Ik ben naar Better Events
geweest en binnenkort is er een Raw food festival, Viva Las Vegas en dit jaar is misschien ook wel weer EkoTown. Better Events was echt leuk en vorig jaar EkoTown ook, dat zijn wel aanraders. Dit festival ben ik ook wel benieuwd naar 🙂

Reply
Pauline 29 mei 2015 - 15:00

Omdat ik een Facebookpagina beheer die gaat over een Broccoli die de wereld wil veroveren (PlantDom) en zich inzet voor het geluk en de gezondheid van de mensheid en de planeet; maar uiteraard vooral in zijn eigen belang. Jammer dat ik geen foto hier kan plaatsen van het groene individu.

Momenteel is er een petitie voor het behouden van de naam ‘Brocco Broccoli’. Facebook houdt een streng naambeleid.

http://www.thepetitionsite.com/305/166/657/let-brocco-stay/

Ik wil heeeeel graag naar dit Broccoli festival gaan en gezonde indrukken opdoen. Ik zou vriend of een vriendin meenemen.

Reply
Mayke Swart 29 mei 2015 - 20:10

Jaaah…. ik doe mee!
Met bewust en gezond eten kun je niet vroeg genoeg beginnen, daarom wil ik graag met mijn 2-jarige meid heen! Nog niet echt gek op ‘bloempjes” (=broccoli), maar daar komt – als we naar het festival kunnen gaan – hopelijk verandering in ! 😉

Reply
Sergiowrany 23 mei 2017 - 11:34

Мы ценим ваше время и делим с вами общие цели. Ваши продажи для нас главный приоритет.
заказать прогон хрумером логин скайпа seo 2000

Reply

Geef een reactie