Blog Society, extra uitdaging!

by Anouk

Vorige week heb ik me aangemeld bij Blog Society, zoals je misschien al onderaan mijn site heb kunnen zien. Daar prijkt nu een tekentje met: Blogger bij Blog Society. Leuk voor bloggers om meer bekendheid te vergaren, nieuwe volgers te krijgen maar voor mij is het vooral leuk dat mijn artikelen nog meer mensen bereiken. Natuurlijk post ik graag nieuwe recepten en mijn uitdagingen doe ik met veel plezier, maar ik wil vooral mensen inspireren met mijn informatieve artikelen zoals:

11 producten die suiker bevatten waar je het misschien niet van verwacht

6 producten die gezond lijken maar dat niet helemaal zijn

Avocado

Trek, maar waar vraagt mijn lichaam om? 

 

Bij Blog Society kan je drie verschillende statussen krijgen:

Goud

Zilver

Brons

En op dit moment is mijn blog goedgekeurd voor de bronzen status. Dit betekent dat mijn pagina bekeken kan worden via de site. Maar natuurlijk zou ik graag een zilveren of gouden status krijgen. Daardoor krijg ik toegang tot workshops (zodat mijn blog kwalitatief nog beter wordt) en kan ik inkomsten krijgen door mijn schrijfwerk (wat ik natuurlijk weer in mijn blog steek).  Ik weet niet precies op welke criteria mijn blog brons is geworden, maar ik ben van plan nog harder mijn best te doen voor interessantere artikelen en natuurlijk een heleboel lekkere recepten!

Lezersaantallen zijn onder andere heel belangrijk, net zoals de inhoud van de blog en de vormgeving. Nieuwsgierig geworden? HIER kun je mij vinden.

blogsociety-black-badge-180

Daarom heb ik twee vragen aan jullie:

1. Wat zou ik kunnen doen voor jullie om mijn blog nog meer te verbeteren?

2. Willen jullie me volgen op Social Media? Ik heb een Twitteraccount, Facebookpagina én ik ben te vinden op Bloglovin’.

Laat gerust een berichtje achter of vul onderstaand contactformulier in als voor feedback.

Mijn nieuwe logo

Mijn nieuwe logo

Misschien ook iets voor jou?

Geef een reactie