Allemaal leuke nieuwtjes!

by Anouk

Vandaag heb ik allemaal leuke nieuwtjes voor jullie. Super leuk, althans dat vind ik. Daarom vandaag even een vrolijke blog.

1. Persoonlijke nieuwsbrief
Het kost iets meer werk, maar mijn eerste persoonlijke nieuwsbrief (elke zondag in je mailbox) is een feit! Ik vond hem er mooi uit zien, maar via de Facebookpagina kreeg ik nog tips. Vergeet niet, tips zijn altijd welkom! Meld je nu hier aan voor de volgende nieuwsbrief, die gaat iets meer in de stijl van deze blog worden. (Als dat lukt). De brief is een samenvatting van alles wat er die week op de blog is geplaatst, maar als het lukt ook wat extra info waardoor de brief ook interessant is voor mensen die al dagelijks op Groentje Gezond komen.

HIER lees je de allereerste persoonlijke nieuwsbrief van Groentje Gezond, laat vooral in de comments even weten wat je er van vindt.

2. Nieuw logo!

Helemaal trots ben ik op mijn nieuwe logo. Wederom via Facebook konden jullie stemmen welk lettertype het beste bij de blog paste.

1601369_693911827367496_5037538582034422436_n

Welk logo vinden jullie het mooist?

10616470_693975497361129_3723142980399029899_n

We hadden een overduidelijke winnaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het was geen verassing meer, veel stemmers neigden naar logo nummer 2 dus die is het uiteindelijk geworden!

Dit is hem geworden!

Dit is hem geworden!

3. Zilveren blogger voor Blogsociety

Dat was ook even leuk. Gisteren ging ik meteen overal mijn logo updaten, dus ook bij Blogsociety. (Zie de button onder aan deze site) en vandaag kreegik al een mailtje dat mijn Bronzen status is omgezet in een zilveren status! Dit betekent dat ik makkelijker door lezers en adverteerders gevonden kan worden, maar ook dat ik mee mag doen met workshops en events van Blogsociety. Leuk! Een ander voordeel is dat ik eventueel advertenties en dergelijke op mijn blog kan zetten, met die inkomsten kan ik misschien mijn blog verbeteren of in ieder geval de kosten van mijn website gelijk trekken. Maar heerlijk dat ik, maar ook anderen hebben gemerkt dat deze blog gegroeid is ten opzichte van een paar maanden geleden.

En verder?

Verder gaat het op persoonlijk vlak super goed! Ik ben nog steeds druk op zoek naar een stage, werk gelukkig wat meer en ben druk voor school, maar druk zijn vind ik heerlijk! Vandaag ben ik trouwens al 2 weken rookvrij! Heerlijk is dat. Volgens mijn stoppen-met-roken-app (Breathe! voor Android) heb ik al meer dan 82 euro bespaard en al 274 sigaretten niet gerookt. Ook vind ik het totaal niet moeilijk om niet meer te roken. Ook niet als anderen dat wel doen.

Morgen staat er weer een nieuwe blog voor jullie klaar, en overmorgen ga ik een Woensdag Weetje doen over cacao!

Vergeet me niet te volgen via onderstaande kanalen, en ik wens jullie nog een gezonde en gelukkige dag.

, Facebook of Twitter

Meld je aan voor de nieuwsbrief

* indicates required

 

Misschien ook iets voor jou?

Geef een reactie