15 lekkere en gezonde recepten: gratis digitaal kookboek

by Anouk

Klik hier om het kookboek te downloaden op de groene button met download.

Wat leuk dat je mijn allereerste kookboek hebt gevonden! Op de valreep van 2023, nog een paar uur voor het nieuwe jaar, heb ik gewoon een heel digitaal kookboek gemaakt! Gratis vanaf vandaag te downloaden.
Dit e-book bevat 15 lekkere en gezonde recepten van Groentje Gezond. Ze verschenen dit jaar voor het eerst op de website en het leek me leuk om ze te bundelen. Onder het mom van:

“Dit heb ik nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”.

In het verleden heb ik wel eerder een kookboek(je) willen maken maar elke keer dacht ik dat ik daar niet goed genoeg voor was. En wat is mooier dan het nieuwe jaar straks beginnen met:

Ik heb een kookboek geschreven!

Het leuke aan dit e-book is dat het gratis is! Ook vond ik het leuk om de lekkersterecepten van het jaar uit te zoeken en ze om te zetten naar het format van een kookboek. Bij elk recept staat een link naar het originele artikel. Daar lees je nog iets meer achtergrond informatie en soms een filmpje hoe je het recept maakt.

Met trots presenteer ik je mijn allereerste kookboek. Ik wens je veel plezier en wie weet komt er in de toekomst nog wel een (gratis) boek aan.

Hoezo gratis?

Dit boek met 15 recepten is helemaal gratis, als dank dat jullie me als lezer ook in 2023 weer hebben gevonden. Je hoeft je dus niet op te geven voor een mailinglijst en ik hou ook geen hand op voor een donatie.

Als je nou denkt: Goh Anouk, wat een tof boek heb je gemaakt, helemaal leuk! Dan zou ik het natuurlijk ontzettend leuk vinden als je dit boek (met deze link) met je vrienden of familie deelt. Ook is het heel fijnk als je me volgt op FacebookPinterest of Instagram of als je een reactie onderaan deze pagina achterlaat. Maar niets hoeft natuurlijk, dit gratis cadeau is helemaal voor jullie.

Groentje Gezond 10 jaar

Op 8 januari is het maar liefst tien jaar geleden dat ik ben begonnen met het bloggen op Groentje Gezond. Door de jaren heen is er heel erg veel veranderd. Het begon als een informatieve website hoe je zo snel en veel mogelijk af kon vallen. Als 23 jarige dacht ik de wijsheid wel in pacht te hebben. Inmiddels is Groentje Gezond uitgegroeid tot een website met heerlijke gezonde recepten maar staan mentaal welzijn en een goede relatie hebben met jezelf en je lichaam veel hoger in het vaandel. Ook zal je zo af en toe een persoonlijk artikel van mijn hand zien hoe het in mijn levern gaat.

Sinds 2014 ben ik namelijk:

  • Afgestudeerd docent Engels
  • Hersteld van een burn-out en depressie
  • Verhuisd van Utrecht naar Amsterdam en van Amsterdam naar IJsselstein
  • Getrouwd met Ferry
  • Moeder geworden van H. (2022)
  • Afgevallen – aangekomen – afgevallen
  • Ingeschreven bij de KVK en weer uitgeschreven

Ook heb ik maar liefst 520 artikelen geschreven waarvan 151 recepten!

Wat Groentje Gezond in 2024 in petto heeft? Geen idee! Elk jaar groei ik als blogger en als mens en ik kan niet wachten om jullie ook het aankomende jaar weer mee te nemen.

Geniet van het kookboek, laat me alsjeblieft weten wat je er van vond en heel erg bedankt voor het lezen en het volgen van Groentje Gezond!

Misschien ook iets voor jou?

Geef een reactie