1000+ volgers op Facebook winactie

by Anouk

Wow, Groentje Gezond heeft meer dan 1000 volgers op Facebook! Daarom heb ik de volgende winactie opgezet:

Waarom deze actie?

Ik ben gewoon zo trots op mijn ‘kindje’, deze blog. Omdat ik studeer, stage loop en werk, is het soms super lastig om de boel een beetje bij te houden maar mensen blijven lezen en reageren en daar ben ik heel erg dankbaar voor. Het is super leuk om deze blog te hebben, acties te doen, ik had laatst zelfs een hele enthousiaste gastblogger die ging Floatfitten omdat ik zelf niet kon gaan.

Groentje Gezond is nu ongeveer 2,5 jaar oud, naast het bloggen post ik vaak wat op de Facebookpagina. Daarnaast probeer ik Instagram wat vaker te gebruiken, gewoon als kleine updates zodat het niet heel stil is overal als ik een te druk ben voor veel research voor artikelen. (En dat vind ik nog steeds heel belangrijk!)

Wist je trouwens dat de afgelopen maanden meer dan 13000 unieke bezoekers per maand mijn blog hebben gelezen?

Close-up 😉

Een foto die is geplaatst door Anouk Vriezen (@groentjegezond) op

 

Straks op Groentje Gezond het recept voor een sushi bowl

Een foto die is geplaatst door Anouk Vriezen (@groentjegezond) op


Maar nu jullie weten waar ik allemaal te vinden ben (heb ook nog Twitter bijvoorbeeld) terug naar de Winactie!

Waarom een winactie?

Ik ben vooral heel dankbaar dat er zo’n grote groep Groentje Gezond leuk genoeg vindt om te volgen dus ik ben de stad in gegaan en heb daar allemaal leuke dingen gekocht waarvan ik denk: hier kan iemand van genieten, blij van worden, en heeft te maken met het grootste thema van dit blog: Gezondheid! Ik heb het pakketje dus zelf samengesteld met het idee dat iemand er heel blij mee gaat zijn. Het is geen giga winactie in samenwerking met een groot bedrijf omdat ik het heel graag persoonlijk wilde houden. Net zoals mijn blog vaak heel persoonlijk is.

Een kleinigheidje voor jullie, en hopelijk maak ik iemand er heel blij mee.

Ik heb dit pakketje bekostigd door mijn inkomsten via Bol.com. Door via mijn website iets te bestellen (zie sidebar, of reviews) krijg ik kleine inkomsten. Van die inkomsten hou ik mijn website draaiende, ben ik aan het sparen voor een nieuw logo, en kan ik af en toe zo’n leuke winactie doen. Omdat dit een hobby is hou ik niets zelf maar stop ik alles weer terug in mijn blog, zodat deze verbetert en ik er leuke dingen voor jullie lezers mee kan doen.

Willen jullie als de actie is afgelopen weten wat er in het pakket zat? Wat vinden jullie eigenlijk van deze winactie?

Misschien ook iets voor jou?

3 comments

Annemiek V-b 9 juni 2016 - 13:09

Wauw wat leuk! Ik doe mee en ga je meteen liken. Ik lees altijd trouw je blog, maar volgde je nog niet op Fb. Maar hopelijk ben ik dus niet te laat om alsnog te doen ;-). Ik geniet altijd enorm van je berichten en hoop dat je er nog lang mee door wilt gaan! Succes en proficiat met je 1000+ volgers!

Reply
Anouk 10 juni 2016 - 12:14

Jahoor je mag gewoon meedoen! Heel leuk 😀 En dankjewel voor je reactie, fijn dat je mijn blog met plezier leest.

Reply
Review: Altijd trek? - Groentje Gezond 1 september 2016 - 14:46

[…] bij Bol.com gedaan wordt. Dit geld gebruik ik om de website te verbeteren, en laatst heb ik daar deze winactie van betaald. Bij Bol.com kun je tegenwoordig zó veel bestellen, van studieboeken tot koelkasten. Af […]

Reply

Geef een reactie