Wie ben jij?

Donderdag bestaat Groentje Gezond 1 jaar. Een echte mijlpaal, en naast recepten heb ik ook op persoonlijk vlak veel van mezelf laten zien.

Zo vertelde ik dat ik vroeger altijd al dacht dat ik dik zou worden, ben ik veel afgevallen maar vind ik op een gezond gewicht komen/blijven best moeilijk .

Zoals jullie weten ben ik Anouk, woon ik samen met vriendlief in Utrecht. Ik studeer om docent Engels te worden, werk parttime, en hou al bijna een jaar lang deze blog bij omdat ik net als velen van jullie gezonder wil leven. Geen pakjes en zakjes meer, geen rare e-nummers en proberen om geraffineerde suikers te vermijden. Weet je wat? Het is niet moeilijk, het is vooral heel erg lekker en leuk! Vrienden en familie vinden soms dat ik te veel over gezondheid praat, maar als ze mogen proeven staan ze in de rij. ๐Ÿ˜‰

Verder ben ik een chaoot, een kletskous, heel erg blij met deze blog en drink ik graag een drankje met een vriend of vriendin.

Nu ben ik heel erg benieuwd, wie ben jij? Mijn trouwe, of misschien nieuwe bloglezer.

Ik zou het heel erg leuk vinden als jullie je voor willen stellen:
Hoe heet je, waar kom je vandaan? Waarom kijk je op deze blog?
Ook wil ik heel graag van je weten wat jij nog graag wil zien op Groentje Gezond.

 

Liefs Anouk

Je kunt GroentjeGezond ook volgen op Facebook, BlogLovin’, Instagram en Twitter

Ook kun je me via de Facebookpagina een berichtje sturen :)

10 comments

 1. pinrio@hotmail.com'
  Rio says:

  Zal ik de aftrap doen? Ik ben Rio, woon in Enschede en kijk graag naar foto’s van voedsel. Zelf plaats ik ook regelmatig #foodporn op Instagram. Ik vind Groentje Gezond leuk om te volgen, omdat we dezelfde interesse delen en om de luchtige berichten te lezen.

 2. naomi_fanu2@hotmail.com'
  Naomi says:

  Hey Anouk!m
  Mijn naam is Naomi en ik woon in Doetinchem. Ik zag je blog voorbij komen en dacht, ik ga er even op neuzen. Dat is nu al een paar maanden terug, en het blijft me inspireren om gezondere keuzes te maken!
  Verder studeer ik SPH, hou ik van koken, lekker experimenteren met eten, sporten,muziek, knutselen en kennisspellen.
  Waar ik vooral nieuwsgierig naar ben geworden op je blog, is waar je je producten koopt. Ik merk dat het oppakken van een gezonde(re) levensstijl soms net iets meer kost, misschien heb je budget tips?

  Ik hoop in ieder geval meer van je te lezen in 2015!

  Veel inspiratie gewenst,
  Naomi

  • Anouk Vriezen says:

   Wat leuk dat je je voorstelt Naomi, je volgt me al vanaf bijna het begin en dat vind ik echt super leuk!

   Als je in de zoekbalk ‘leven voor vijf euro’ intypt kun je zien dat gezond ook op een budget manier kan. Heb daar ook tips geschreven over gezonde budget inkopen. Maar als ik niet op het geld let, dan merk ik ook dat het meer kost. Je geeft sneller wat meer uit inderdaad… Maar het hรณeft dus niet ๐Ÿ˜‰

 3. j_van_benthem@Hotmail.com'
  Jenn says:

  Hey, ik ben jenn, kom uit de buurt van Nijmegen en ik heb geen idee meer hoe ik je blog gevonden heb. Maar ik lees graag over een gezonde lifestyle en ik vind het leuk om nieuwe recepten te ontdekken. Zelf doe ik mijn best om gezond(er) te eten, af te vallen en ben ik sinds maandag begonnen met de geweldige sport roller derby. Wat ik verder nog zou willen zien, geen idee eigenlijk, ga gewoon lekker zo door ๐Ÿ˜€
  Jenn onlangs geplaatst…He, maar hoe ging het nou?My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge