Hoepel madness (mijn eerste vlog!)

Daar is dan mijn allereerste echte vlog! Eerder konden jullie wel filmpjes op de Facebookpagina zien, of soms ook hier, maar zo erg veel filmpjes heb ik nog niet gemaakt. Vooral niet waar ik op praat en beweeg. En bewegen doe ik zeker want ik maakte een video over Hula Hoopen! Ik heb namelijk een fitness hoepel gekocht om mijn buikspieren te verstevigen en voor een mooier figuur. Het is echt heftig om te doen (vooral in het begin ) en ik had meteen al een heleboel blauwe plekken. Maar al binnen een paar dagen had ik de smaak te pakken en daarom maakte ik onderstaande video!

Zelf enthousiast geworden? Op onderstaande linkjes kun je zelf ook een weight hoop bestellen.

Kun je de linkjes niet zien? (Doordat je AdBlocker aanstaat?) Klik dan hier.

Groentje Gezond werkt soms met affiliate linksΒ zodat ik in deze website kan investeren. Ik verdien er niet veel mee maar genoeg om toch af en toe iets extra’s voor de website of voor jullie als lezers te kunnen doen. Dus mocht je iets ooit via Bol.com willen bestellen, zou ik het heel lief vinden dat jullie Groentje Gezond steunen door het hier te doen. Het kost je verder niets.

De grote vraag van vandaag is:
Hoe vonden jullie de vlog? Is het iets dat ik vaker zou kunnen doen? Of denk je: “ik vind het leuker als je schrijft” laat het me weten in de comments hieronder.

 

18 comments

 1. info@savethemama.nl'
  Esmeralda says:

  Superleuk filmpje! Ik heb precies dezelfde hoepel, ligt alweer een jaar in de doos. Wil het wel weer oppakken, maar zie erg op tegen de blauwe plekken en spierpijn haha. Idd erg leuk om te doen, mijn dochters hebben de hoepel meer dan mij gebruikt πŸ˜‚ Ik ben benieuwd naar je volgende filmpje! Keep it going :)

 2. patricia@mcurl.nl'
  Patricia says:

  Ten eerste vind ik het super leuk dat je deze uitleg middels een filmpje hebt gegeven. Ik denk dat het niet zo goed over was gekomen in een geschreven bericht. Daarnaast is het ontzettend leuk om een keer de stem en de bewegende persoon achter groentjegezond te leren kennen en je bent fijn om naar te kijken. Je praat duidelijk en je komt relaxed over, dus ik hoop zeker dat je meer filmpjes gaat maken in de toekomst :)
  Patricia onlangs geplaatst…Review: SoPure fruit- en notenrepen + RAW ChocolateMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge