Hoelahooked (resultaten van hoelahoepen)

PhotoGrid_1457978627195

Trots toonde ik een tijdje geleden de grote verschillen die ik met hoepelen heb bereikt.

Heb je het eerste artikel met filmpje gemist? Klik dan nog even hier

Resultaten
Door mega drukte heb ik nog geen filmpje kunnen maken (slapen, eten en socializen lukt door schooldrukte ook minder) maar ik kan al wat mooie resultaten laten zien.

Allereerst de centimeters:
Taille is -4 cm
Heupen is -5 cm
Binnen 1 maand hoepelen.
Gemiddeld hoepel ik 20 minuten per dag. De ene dag hoepel ik een halfuur terwijl ik de volgende dag na tien minuten er alweer klaar mee ben.

PhotoGrid_1458209909880
PhotoGrid_1458209889362

Bovenstaande foto’s zijn de verschillen duidelijk van 1 week hoepelen. Ik wil even duidelijk maken dat ik het doodeng vind om deze foto’s online te plaatsen dus ik hoop op dat jullie respect kunnen hebben voor het feit dat ik dit met jullie deel. Ik ben nog steeds niet waar ik wil zijn maar het gaat nu om de verschillen van een luttel weekje hoepelen. Voor zover ik het kan zien (ik ben natuurlijk niet heel objectief) heb ik een beetje een slankere taille en begint de vorm langzaam iets te veranderen.

Wat ik verder leuk vind is dat ik mensen (vrienden of familie) vraag om in mijn buik te prikken. Natuurlijk is mijn vetlaag niet zomaar verdwenen maar als je prikt in mijn buik voel je ineens… jawel… spieren!

Saai?
Mensen vragen of het niet snel saai wordt maar dat vind ik (na een maand) niet. Ik zet lekker mijn favoriete muziek op en zing lekker mee, ook probeer ik nieuwe pasjes (ronddraaien, lopen, door de knieën) om mezelf uit te dagen.
En op iets minder vrolijke dagen hoepel ik gewoon terwijl ik mijn favoriete serie kijk.

Ik blijf lekker doorhoepelen en over een tijdje zal ik proberen een nieuwe blog of vlog te maken over de voortgang.


Zie je bovenstaande linkjes niet? Klik dan hier
Door het partnerprogramma van Bol.com spaar ik voor een betere website en haal ik de kosten die ik maak voor Groentje Gezond eruit. Mocht je een keer iets willen bestellen via Bol.com en dat doen via deze website zou ik dat waarderen. Hierdoor kan ik af en toe wat extra’s doen voor jullie en de website. Meer weten over affiliate links kan in mijn disclaimer.

 

PhotoGrid_1459846563322
Dit wilde ik toch nog even met jullie delen. Vorig jaar zat ik slecht in mijn vel… Mijn relatie ging niet goed, mijn stressniveau was veel te hoog en ik voelde me heel erg ontevreden over mezelf en mijn leven.
Nadat ik de eerste foto zag van mijn vakantie heb ik het roer weer omgegooid. Ik ging weer naar de sportschool, at weer gezond. Mijn relatie ging uit en mijn jaar was moeilijk maar ik kan trots zeggen dat ik weer beter in mijn vel zit, niet alleen letterlijk door wat kilo’s minder maar vooral mentaal. Ik ben happy en hopelijk draag ik dat ook uit.

Nog even voor de hoepelaars: zien jullie al resultaat? Ik ben zó nieuwsgierig hoe het bij jullie gaat!

43 comments

 1. info@mylittlehappiness.nl'
  Lesley says:

  Super goed! Respect voor jou! Hoepelen gaat goed bij mij. Was heel even gestopt ipv scheve wervel in m’n nek en dat het helemaal vast zat. Ja het schoot erin tijdens hoepelen haha.. Lekker door gaan!

 2. lola_brouwer@hotmail.com'
  Lola says:

  Leuk, ik wil het ook proberen! Waar koop je een goede, goedkope hoelahoep? Is eentje van een speelgoedwinkel goed of moet je echt zo’n sportding hebben? Thanks alvast! Groetjes Lola

  • Anouk says:

   Wat leuk dat ik je enthousiast heb gemaakt Lola!
   De hoepel die ik gebruik is een fitness hoepel oftewel een weight hoop van 1.2 kilo. Deze kun je o.a. bij Bol.com halen.

   Een hoepel van de speelgoedwinkel kan ook maar daar moet je zelf veel meer bij bewegen en geeft misschien ander effect. Ik heb wel hele toffe filmpjes gezien op YouTube met gewone hoepels (hele dansen en afvalprocessen staan online) dus je moet voor jezelf even beslissen wat je wil.
   Liefs

  • hillie@kosmos24.nl'
   Hillie Bos says:

   Dat was ook mijn vraag. Ik vind speciale sport-items vaak overdreven duur, maar deze heeft dan ook wel iets extra’s. Eerst nog even over nadenken ben ik bang. Het resultaat is geweldig, je ziet op die laatste foto niet alleen dat je dunner wordt, je ziet ook echt de vorm veranderen van je middel. Snap dat het eng is die foto’s, zie het mezelf ook nog niet doen, maar je ziet er prima uit!

 3. marion_zutphen@hotmail.com'
  Marion says:

  Goed bezig!! Ik heb de hoepel net weer aan de kant gezet na een kwartiertje hoepelen. Morgen weer voor de tv, dat werkt het beste voor mij! Ik hoop dat ik ook resultaat ga zien uiteindelijk :)

 4. gradyromein@live.nl'
  Grady says:

  Goed bezig hoor, ik zie al duidelijk verschil.
  Ik begin er niet aan met m’n oude lijf, ik weet trouwens dat ik het niet vol ga houden ( bij het uitdelen van zelfdiscipline stond ik achteraan😊)
  Je foto’s zijn uiteraard veilig bij mij.

 5. Nicolesczasny@msn.com'
  Nicole says:

  Heel stoer van je dat je de foto’s durft te delen! Ik zie echt al resultaat. Goed bezig! Ik wil ook nog steeds hiermee beginnen maar ik heb nog geen goede hoepel.

 6. sarahcottart@hotmail.com'
  Saartje says:

  Ik heb afgelopen dinsdag je blog gelezen en was zo geïnspireerd dat ik meteen een hoepel heb besteld! Ik blijk er helaas geen natuurtalent in te zijn.. Gelukkig ben ik koppig genoeg en blijf ik proberen, maar heb je misschien tips of tricks voor een beginner/stijve hark? 😉

 7. erasetodayblog@gmail.com'
  Ellen says:

  Wauw Anouk, je begint het verschil echt wel te zien!

  Persoonlijk denk ik dat ik heel snel verveeld zou raken, maar ik vind het wel super leuk om te lezen over je vorderingen. En een filmpje hierover klinkt echt heel leuk!

  Heel veel succes meid!

  • Anouk says:

   Op de gezondheidsbeurs waar ik mijn hoepel bestelde zeiden ze dat je het beste met een lichte hoepel kon beginnen. Ik heb er een van 1.2 kilo.
   Liefs Anouk

 8. maaike.geurts@gmail.con'
  Me says:

  Woe wat een verschil al! Ik hoepel nu een weekje vijf minuten per dag en heb nog niet zoveel verschil gezien. Behalve dam de blauwe plekken Van 10 cm groot op beide heupen. Na het zien van jou filmpje en foto’s helemaal zin om door te zetten

Geef een reactie

CommentLuv badge